AKTUELNO

Pokušali da ga diskredituju!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Današnji voditelj je Milan Milošević. Nikola Lakić optužen da muva sve redom devojke u rijalitiju i da mi prevario Coku za sekund kada bi mu se ukazala prilika. Ivan Marinković izneo njegovu taktiku koju su smišljali napolju zajedno kako bi što duže opstao u rijalitiju.

Mislim da je Coka sad na aparatima, ja sam rekao da su devojke pristojne a ne da bi ih oženio. Ja imam pravo da komentarišem ko je karakterno okej i ko dobro izgleda. Ja i sa svojom suprugom komentarišem parove kad prošetam. Ovde ispada da sam ja sve redom muvao i Slađu i Anđelu i Mionu. Sve njih sam hvalio jer su mi okej devojke, sve zadnjice gledam i baš me briga. Kuma i Bojana zajedno komentarišu a izgleda da su na ratnoj nozi. Ne razumem kakav je tu odnos u pitanju -rekao je Lakić.
Sve što sam rekla u klipu je tako, o njemu nisam znala ko je i šta je, dok smo bili korektni nisam imala nikakva saznanja o njemu. Ja nisam znala da je on bilo kakav odnos sa Anom Ćurčić imao. Sve je istina što sam pričala za Anđelu, ona je prva pokrenula tu temu. Ovo za Mionu sam komentarisala i sa njom, kad je ušao Ša on je popi*deo. On je meni tada rekao da sam sve slagala i izmislila što je on meni pričao. Kada sam ja shvatila za Mionu i njega, kad je on ustao i osuo paljbu po Ani iz čista mira. Meni je bila sumanuta čitava njegova priča i tad sam po prvi put branila Anu jer mi je delovalo to previše nemoguće što je pričao -odbrusila je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

On je želeo da prevari Coku na kvarno ali da ona to ne vidi, kada smo Lakić i ja pričali o Ani on je bio spreman da ide u šemu sa njom. On je mene pitao sa kojom devojkom da uđe u šemu, koju taktiku da napravi. On je iskoristio tu konverzaciju pa je rekao on je meni rekao za jednu ribu a jedina osoba koju smo spomenuli ovde je Sneža Kušadasi. -dodao je Ivan.
Ja sam rekao ako treba da budem osoba koja vara u rijalitiju to nikada neću da radim u životu. On je meni pravio plan kao da se smuvam sa Milenom Kačavendom, pa je onda nabacivao Snežu. Rekao mi je nemoj da se družiš sa Snežom jer mi kao neće biti podrška, ja sam rekao da sam dobar sa Snežom i da ne želim to da uradim -odgovorio je Lakić.
On je počeo da upada u depru kad je shvatio da neće moći da me izmanipuliše, jer su njega prestali da podižu novinari i tad se totalno smorio, jer je hteo da uđe u neku priču sa mnom zbog rijalitija ali nije uspeo -rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.