AKTUELNO

Imao šta da kaže!

Par samo par dana desilo se ono što su mnogi takmičari u Eliti očekivali, Maja Marinković i Stanislav Krofak su uplovli u ljubavni odnos.

Foto: INSTAGRAM.COM/PINK.RS/E-STOCK/PINK.RS/Pink.rs/Z.Veljković

Od Stanislavovog ulaska mnogi gledaoci Elitu su priželjkivali vezu Maje i njega, ali u početku to nije delovalo toliko realno. Naime, Maja nije htela da ulazi u vezu ni sa kim, a Stanislav je vodio rat sa bivšom devojkom MIonom Jovanović i njenim sadašnjim dečkom Nenadom Aleksićem Ša.

Foto: Pink.rs, Privatna arhiva

Iako su mnogi očekivali da će se Miona vratiti Stanislavu, to se nije desilo, te je čak i sam Stanislav govorio više puta da je sa Mionom završio za ceo život, ali njegov prijatelj iz Zagreba to ne misli,

Naime, on se oglasio za Pink.rs i otkrio kako gleda na ceo odnos Mione, Maje i Stanislava.

Opasan je Pantera, zna on šta radi. Iskreno mislim da ni on, ni Miona nisu imuni jedno na drugo. Ona nije bila svesna koliko joj on nedostaje dok ga nije videla,a sada iskreno mislim da se on zeza tamo sa Majom. Ne kažem da mu ne prija, ali možda on pravi Mionu ljubomornom - rekao je Panterin drug.
Verujem da veza sa Majom neće biti ozbiljna, mislim to je Maja, ona je luda kao struja i to svi znamo... Videćemo šta će se sve dešavati, ali on ima moju podršku u svemu.

Foto: Pink.rs

Autor: N.B.