AKTUELNO

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković kaže da ni malo ne čude očajnički potezi opozicionih medija koji neumesnim napadima na Miloša Vučevića, mandatara za sastav Vlade i predsednika Srpske napredne stranke, pokušavaju da ga diskredituju.

- Odavno su pokazali da njihova politika nije upela da donese Srbiji ništa dobro i zato ni Vučiću, ni Vučeviću ni Srpskoj naprednoj stranci nikada neće oprostiti što smo svojim delima pokazali koliko Srbija može kada je vodi ozbiljan državnik, i koliko je ta ista opozicija neuka i nesposobna i bila i ostala - naveo je Selaković i dodao:

Odgovor predsednika Vučića na njihovu mržnju bio je i ostao vredan i marljiv rad, i uveren sam da je upravo isti takav rad ali i posvećenost nacionalnim i državnim interesima Srbije i našeg naroda kvalifikovao Miloša Vučevića za mandatara za sastav nove Vlade Srbije.

- Ova politika je pokazala da su joj interesi Srbije apsolutni prioritet i ne treba da čudi što tajkuni u ulozi političara i politikanata napadaju sve one koji takvu politiku vode - istakao je Selaković.

Kako je naveo, to odavno čine napadajući predsednika Vučića i njegovog brata, a sada će to sve više činiti napadajući Miloša Vučevića, možda će nekada razumeti da se ne isplati biti opozicija svojoj zemlji i svome narodu, a možda i neće.

- Naše je ostalo da se svojim radom i rezultatima borimo da Srbija bude jača i stabilnija i to će biti pravi odgovor na njihovu mržnju - naglasio je Selaković.

Autor: