AKTUELNO

Nove vernice, starih rivala!

Zadrugari su danas dobili novi zadatak. Ukućani moraju da sede u kartonskoj kutiji, a kada čuju zvuk, moraju da zamene svoja mesta. U jednom trenutku, kada je bilo vreme za promenu pozicija, došlo je do svađe između Slobe Radanovića i Marka Miljkovića.

Foto: RTV Pink

Njih dvojica želeli su da uđu u istu kutiju, koja je po njihovoj proceni bila najveća. Brži je bio Marko Miljković, što je Radanovića žestoko iznerviralo. Sloba Radanović sa ovim cimerom već duže vreme ima problem u komunikaciji.

Ja ću u onu najveću. Rekli su odmah da utrčimo, pa ko stigne prvi - pričao je Marko.

Foto: RTV Pink

Sada ćemo pasti zadatak i baš će mi biti drago ako padnemo zadatak. Dabogda da padnemo zadatak, želim to od srca - vikala je Luna po Zadruzi.

Foto: RTV Pink

Šupčina jedna! Ne sme ništa da odgovori, ćuti kao si*a! Miljković! Lepo kažem najveća kutija da ja stanem u nju, on se istripovao. Kako sebi da nađem kutiju. Kako bih ga odvalio! Šta bi trebalo? Da ga bacim u jezero?! Sad ću da ubacim kutiju u bazen! To je jedina kutija koja meni odgovara. Jao! Pi*ka jedna smrdljiva! Trebalo je da šutnem onu njegovu kutiju sa sve njim. Kunem ti se! Malo mi treba - nervozan je bio Sloba.

Foto: RTV Pink

Nemoj to da radiš! Nemoj to zbog mene, molim te! Nemoj da napraviš neko sr*nje! Misli na mene - smirivala je svog dečka Luna Đogani.

Kako je izgledala ova svađa zbog kartonske kutije između Marka Miljkovića i Slobe Radanovića možete pogledati u video-klipu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE: UNOSILE SE JEDNA DRUGOJ U LICE, OBEZBEĐENJE SMIRIVALO SITUACIJU: Kija i Jelena prvi put u OZBILJNOJ SVAĐI! (FOTO)

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'