AKTUELNO

Pao na Mićine provokacije!

Ukućani su danas dobili još jedan i više nego zanimljiv novogodišnji zadatak. Nakon što im se svideo zadatak Velikog šefa, ukućani su se složili sa su previše lenji i da bi bilo red da se malo ubrzaju, a da će svoju brzinu pokazati na novom zadatku.

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, vreme je za još jednu prazničnu igru. Svuda po Zadruzi je raspoređeno 10 kutija. Kada čujete sirenu, vas desetoro morate otrčati, ući u kutiju i boraviti sve do sledećeg znaka. Na prvi sledeći znak koji čujete, samo ćete se zameniti - Veliki šef.

Foto: RTV Pink

Veliki šef je u nastavku ukućane podsetio da ukućani nemaju puno vremena kada je u pitanju seckanje luka i šargarepe, kao i da radnike u fabrici moraju dočekati sa hranom i da vremena za lenčarenje - nema!

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kija, Žiža, Luna, Sloba, Matora, Divna, Maca, Marko, Anđelo, Đekson! - odabrao je Bane ukućane koji će ići u kutiju.

Nakon čitanja pisma, došlo je do svađe između Lepog Miće i Miljana Vračevića. Pevač je imao predlog da se uvede knjiga žalosti, a to je bila provokacija na koju je pao vozač.

Foto: RTV Pink

Kakvu knjigu žalosti, indijanac?! Vi ste smradovi, izopačeni ljudi, ja vam knjigu žalosti ne želim. Kako te nije sramota to da kažeš?! - vikao je Miljan na Lepog Miću.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Nemoj da mi ovde patetiše non-stop! Indijanac jedan! - rekao je Mića.

PROČITAJTE: DOSTA SE RAZVLAČILA PO KREVETU: Ona od danas više nije na poštedi! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Luna Đogani

#Maca Diskrecija

#Marko Miljković

#Miljan Vračević

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Žiža Stojanović

'