AKTUELNO

Nije naseo na njegove provokacije.

Gledanje snimaka u rijalitiju "Zadruga 2" rezervisano je za četvrtak, pa su između ostalih snimaka, zadrugari imali priliku da vide kako su David Dragojević, Ana Korać i Lepi Mića komentarisali da se Aleksa Savić zaljubio u Višnju Petrović, a da ni ona nije ravnodušna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To se vidi jasno kao dan. Neki dan su se nešto pokačili i Aleksa je bio baš neraspoložen. Jasno je kao dan da im mnogo odgovara kada su jedno pored drugog - izneo je svoj stav Lepi Mića.

Višnja i Aleksa su sa osmehom slušali šta je Mića imao da kaže, pa su demantovali njegov stav o njihovom bliskom odnosu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovo je meni smešno. Sram nas bilo što se družimo i super nam je kada ćaskamo. Ne bih ništa pričala. Za mene su Sava i Aleksa posebni i ja ću sa njima provoditi vremena sve dok oni budu suprotno hteli - rekla je nasmejano Višnja, a onda je Aleksa preuzeo reč:

Foto: TvPink Printscreen

Volim sa provodim vreme sa Savom i Višnjom. Za ovih pet meseci sam dokazao da ja volim svoju devojku. Ne znam šta bih rekao. Moja devojka i Višnja su potpuno drugačije - iskreno je rekao Savić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksa Savić

#Višnja Petrović

'