AKTUELNO

Dobrojevićevu su uvredile Mićine reči.

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Eleonora Miljković je upitala Lepog Miću da joj prokomentariše prijateljstvo Maje Marinković, Marijane Zonjić i Stanije Dobrojević.

Foto: TvPink Printscreen

Tvoje iskreno mišljenje o Staniji, Maji i Marijani. Da li im je ona prava prijateljica, da li ona dobro utiče na njih dve -  upitala je Eleonora Lepog Miću.
Maja, Marijana i Stanija su osobe koje se ovde druže. Mislim da je prijateljstvo Marijane i Stanije iskreno. Maju je priča odvela na drugu stranu. Mislim da je prijateljsto Maje i Aleksandre prirodno duženje kao i prijateljstvo Marijane i Stanije. Stanija je tražila spas, tražila je ekipu oko sebe. Za vrlo kratko vreme od idealnog prijateljstva do psovki. To je klasična interesna sfera - pričao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Mićine reči su zaparale uši Staniji, pa je rešila da mu se obrati i ovu priliku je iskoristila da potkači Lunu Đogani, a onda joj je Mića žestoko odbrusio.

Tebi i Luni sam ja rak rana. Sa njom se ne družim, a tebi sam stari prijatelj. Ti ne shvataš da dok daješ odgovor da te ja bolim - prokomentarisala je nervozno Stanija.
Ti si glupa kao konj. Ti si mašina kod koje ne postoje emocije. Gde su tvoja osećanja, ti sve gledaš kao računicu. Ti ovde nikome nisi prijatelj - nastavljao je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'