AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

Aleks Nikolić je sledeće pitanje postavila Mikiju Đuričiću.

Tvoje mišljenje o Neci i Peci - pitala je Aleks.
Moraju da paze jedan na drugog. Ako su otišli na radio i rekli da žele da se promene, znači svesni su da greše. Neca krene da se svađa ako mu ukažu na priliku - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Radio emisiju si posvetio jednoj temi. Video sam ti osmeh na licu kada je ova raskinula sa Filipom. Otkud druženje sa njima i izgleda mi kao da želiš da ih ukanališ - pitao je Miki.
Druženje sa njima sam već objasnio. Pored svoje devojke, okupio sam ozbiljnu žensku ekipu, ne mnogo pametnu i bio sam njihov advokat. Ako tebe ne zadovolji moj odgovor, postavi dodatno pitanje, jer ja ne mogu da kažem ono što ti želiš. Ona je glupa, glupa je kao ku**c, a ništa nije bolja ni Milica. Ja sam govorio da jeste, ali polako sada vidim da sam i ja bio glup, jer sam branio i nju i Milicu, uspevao da ih usmerim. Ako njoj treba podrška da pravi totalno druge krugove društva, to je njihov problem - rekao je Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Verujem ti da si im verovao. Optužio si Adama za moralna načela, slažem se, ali čovek sa moralnim načelima kao ti, kada je Aleks ustala i priznala da je za ovo slagala, Milicu poturila, ti se nisi udaljio od nje - rekao je Miki.
Za sve to što si rekao, ja sam je sa Mićom u pabu optužio. Od kad se sve ovde desilo, mnogo si teže reči koristio. Ja sam prekinuo onog trenutka kada sam joj konkretno pitanje postavio van reklama: "Šta radiš ovo?", ona mi je rekla: "E Ivane, sad si kao moja mama", što znači da je mama ukoravala - rekao je Ivan.
Ti si mogao nešto da očekuješ od takve osobe, šta se iznenađuješ, je l' si ti glup - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam šta je čudno. Meni ovo odgovara, prija mi, znam šta mi je posao. Ne mogu samo da sedim, osećam se neiskorišćeno. Kada bude neka priča sutra druga. Mislim da će se ovde desiti još ozbiljnija priča...Vi sanjate tabelu noću ljudi, je l' ste vi normalni - prodrao se Ivan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.