AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

Ivan Marinković je sledeći dobio reč kako bi birao između majke svog deteta, Željka, Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

Ja stvarno ne mogu da se oduprem, a da ne pomislim, evo dok je Marija pričala, ne znam da li da se smejem ili da budem ozbiljan. Ja sam čovek koji voli da se šali i na svoj i na tuđ račun. Nije samo Jelena problem, nego i Mića koji dobaci samo da mu se čuje glas, a naravno, Miljan i Maja su uvek tu...Ja mislim da ovoj ženi (Mariji) treba da se digne spomenik u Nišu. Podigla je tri devojčice, vaspitava unuka kog je faktički usvojila. Pored toga, ovo što radi za gospodina Nenada, graniči se na enormnim mislima. Da se ne ponavljam, o Miljani mislim da je ponese rijaliti, te je najbolje za nju da ne ulazi više nikada. Vidim da je Marija najveći problem u Miljaninom i Zolinom mišljenju, ali u mom nikada neće biti - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije Marija go**do - dobacila je Marija.
Marija pere svoje grehe iz prošlosti, naravno, ja samo nagađam...Ova gospođa, mislim da igra rijaliti sa svojom ćerkom. Najveća enigma će mi biti ovaj odnos Bebice i gospođe Kulić, a to utiče na njenu ćerku - rekao je Marinković.
Koji trač kruži ovde po kući - pitao je Milan.
Misliš na Bebicu i nju? To kruži od kako sam ja ušao, da su u vezi nekoj tajnoj. Ja sam to čuo odavno. Zar to nije Miljana rekla? Ljudi ja nisam bio u prošloj sezoni, šta me je**te - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Džabe, tebi nema pomoći - dobacila je Kulićka.
Zola je, neću reći da sam ja puno promenio mišljenje, vidim da bi svi želeli da nas spoje da budemo drugari. Tvojim likom i delom se bavi tvoja ćerka i zato si užasna...Miljana je žena koja nema ljubavi, to sam danas baš pričao. To ti je kad se rodi simaptija prema nekoj osobi, a kada treba da pređe u nešto više, ta ljubav se kod nje gasi i postaje klasična opsesija i gonjenje. Ona je luda
Ćerka ti je luda - dobacila je Miljana.
NJe postoji ustanova koja će da napravi od čoveka roditelja - ustala je Marija.
Nećeš dete nikada videti, je**ću te u usta ja! Izvinjavam se Leni i Goci, ne mislim tako nego me je doveo do ludila. Izbacio me je iz takta - dobacila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam znao do ove sezone da je Marija slala Miljanu sa 15 godina u kafanu - rekao je Ivan.
To je meni Miljana pričala - dobacila je Jelena.
Svi će da vide Željka, osim ovog smrada (Ivan) - rekla je Miljana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.