AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

Pre nego što je Maja Kovačević dobila reč kako bi prokomentarisala optužbe da je Marija Kulić bila sa Nenadom Macanovićem Bebicom, voditelj Milan Milošević je dao reč Lazaru Čoliću Zoli.

Ja bih samo da dodam, pokušavam da probam da nađem neko opravdanje. Sve vreme sam posmatrao njih, poenta priče je da su bili u najboljem mogućem odnosu sa njom. Neko kaže da si imao nešto sa njenom mamom, u tim momentima kad prećutiš to, sve pada u vodu - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje je: "Da li je Bebica reagovao kao muškarac?". E, pa pitanje je da li je on uopšte muškarac? Vide se njegovi postupci, mogli smo da očekujemo da će on ovako da ćuti. Kako čovek i trpi da ga pljuju? Ako postoji jedna osoba koja može da mi objasni njega, nek mi objasni. Bila je situacija da nije reagovao na ovo što je rečeno, što je morbidno i bolesno. Sve u vezi njega je nejasno. Moje mišljenje je, ali je ružno što je uopšte tako nešto rekla, izvini Zorice - rekla je Maja.
U mnogo čemu bih se složio sa Matorom. Okej, sada svi napadaju Bebicu, složio bih se sa Mićom, jer su trebali već danas da reaguju. Svi se vode time, šta jedan kaže, da se potvrde. Ne slažem se sa tim da su oni imali nešto, ali je trebao da odreaguje kao muškarac. Problem je to što on čeka Miljaninu reakciju. Marija je sigurna da Bebica nije muškarac za Miljanu, ali se vodi onime "od dva zla, biraj ono manje". Marija svojoj ćerki želi najbolje, a u ovom slučaju je to Bebica. Sve se lomi na Mariji - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitali su me ljudi i novinari, nikada nisam komentarisala, a ovo sam iznela u afektu. Ovo je stoti put, ali Marija i ja se izvinimo i krenemo dalje. Ja da sam htela time da se bavim, ja bih se bavila time. Nisam rekla da je pu**la ku**c, nego da pu*i ku**c - rekla je Zorica.
Rekla si ku**etino i ostalo - drao se Mića.
Čekaj Mićo, ne izvrći reči. Od tebe potiče priča da je Bebica zaljubljen u Mariju, ćao. Nazvao si Mariju jedno 300 puta ku**om. Ti si za mene odavno mrtav čovek, ne diram te. Džaba krečiš - uzvratila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Na rečenicu Zorice Marković. Ja te ne spominjem - skočio je Mića.
Već sam ja čula Mićo, to ti neće proći - ponavljala je Zorica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.