AKTUELNO

Stala uz svoju drugaricu!

Miljana Kulić prokomentarisala je Aleksandru Nikolić i njen odnos sa Filipom Carom, prilikom čega je podržala njene postupke.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra da je folirant, kako govore Marija i Bebica, ona ne bi priznala emocije prema Filipu. Čujem da me Ivan spominje, Ivene, bolje da si video sina, nego što meni dobacuješ - rekla je Marija.
Vidi ti svog sina, pošto te nemam nigde u njegovom okruženu - kazao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Htela sam da odbranim Aleksnsandrine postupke. Njena ljubav sa Dejanom je presdtavkljena kao velika ljubav. Mogla je da glumi šest meseci verniost i uzme prvo mesto. Moja majka ističe da je folirantinja - kazala je Miljana.
Rekla sam da je folirant jer nije odmah priznala - dodala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan da voli Aleksaandru koliko se priča, on je nikada ne bi pustio da bude ovde. Osvojio je dovoljno para, mogao je da je obezbedi Žao mi je jer ga je Filip dokrajčio. Car je Aleksandrina prva ljubav, mislim da nije deo njene igre. Bila je sa pobednikom, mogla je da uzme pare i ode. Ona nije odmah priznala, čekala je da se neke stvari iskristališu, bila je nesigurna u Filipa. Da je njen dečko iskren, ne bi je poslao na mesto zločina. Nije prevarila nikoga, još uvek se ništa nije desilo. Mene ne zanimaju tuđi fanovi, ne govorim ovo zbog njih. Fanovi podržavaju samo svog favorita. Moja drugarica je isrena, nije folirant. Ona zna da Dejan gleda samo sebe. Dejan je mlad momak, pred njim je budućnost. Može da nađe devojku bez problema. Ukoliko je želeo da ima zajednički žuivbot sa njom, mogao je da dođe sa njom - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra je odnos sa Filiom nazivala druženjem, a onda su svi u izolaciji videli šta se dešava - kazala je Miljana.
Nije mogla odmah da prizna pred toliko ljudi, želela je da preispita sebe. Neka ide srcem, bolje je nego da glumi ovde mesecima - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: S.Z.