AKTUELNO

Stala uz njenu odbranu!

U toku je emisija 'Pretres nedelje' voditelj Milan Milošević dao je reč Maji Marinković kako bi progovorila o odnosu Janjuša i Aneli Ahmić.

Majo kada ti je Gačić preneo tu infromaciju? - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

On je meni rekao kada je imao neko suđenje, ja verujem da to Janjuš zna. Ja sam u šoku, preživela sam sve to ista. Niko ne valja ništa. Ja ne znam da li on ima neki fetiš na pse meni nije jasno. Ja se slažem sa Mileninim mišljenjem da on ne želi bebu - rekla je Maja.
Sa njom ne želim bebu - rekao je Janjuš,

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam da li on ima svest kako ovo izgleda. Ja ne znam koja žena nju u ovoj situaciji ne bi podržala. Kakav bih ja bila čovek da sa njim sa kojim sam to isto doživela. Ja ne mogu da verujem da je Janjuš toliko loš čovek, sve isto kako se dešavalo sa mnom, dešava se i njoj. Ako želi da zadrži bebu, neka zadrži to je njena odluka. To nije igračka, treba da razmisli. Ja da sam zadržala ja bih se kajala ceo život. Ja ne želim da se druga strana tako ponaša. Da li je normalno da čovek od 40 godina ovde skida gaće. Ja vrlo dobro znam šta pričam - rekla je Maja.
Jasni ste mi - rekao je Janjuš.
Ne možeš proći nekažnjeno, budi siguran. Ništa nije slučajno - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Prihvatam - rekao je Janjuš,
Čime prihvataš? Reči i dela se kose, nema to ljudsko u sebi da prihvati obavezu. Ovo je sramno, nije slučajno. Vidiš kako ti se u životu sve vrati. Ubeđivao me da sam ja lagala, a onda te život nanese da istu stvar uradiš javno - upitala je Maja.
Nije mi se desilo, zaljubio sam se.Ona zna da ovo nije istina što meni ljudi pričaju i rade - rekao je Janjuš.
Ti si bolestan. Šta nije istina? Jel čuješ šta priča - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si znao kakva je, što si joj onda pravio dete? - rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: Nevena Panić