AKTUELNO

Stala ipak uz nju!

U toku je 'Pretres nedelje', voditelj Milan Milošević dao je reč Janjušu kako bi progovorio o odnosu sa Aneli Ahmić.

Ovo više neću dozvoljavati, danas sam rekao da sam bitan sam sebi. Ovo u životu nisam video, šta je mene snašlo, u šta sam ja ušao. Šta je ovo? - upitao je Janjuš.
Kako si to tek sad shvatio? - upitao je Milan.
Pa kako sad? Ja sam to davnih dana shvatio - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam doživela to od njega već, ja sam njima poželela sreću. Ja se plašim da će ona proći kao ja. Taj plod treba da im poboljša odnos, meni neke stvari nisu normalne. Ja sam prvenstveno žena, kada sam ja bila u toj situaciji ja nisam imala nikog. Šta je ključna reč sreća? Mislim da će opet otići kod žene, on je rekao da treba da se opravda ženi - rekla je Maja.
Svaka normalna osoba će porazgovarati sa majkom od zajedničkog deteta. To je sasvim normalna stvar u životu. Što se tiče moje tašte, ona brine o mojoj Kruni, šta treba da nemam dobar odnos sa njima? Ovde se meni nameće bivša žena, Maja pre 3 godine - rekao je Janjup,

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ovde nebitna, ja nisam tema. Ja sam slušala na novinarima šta je pričao, rekao je da ga samo zanima Kruna, a sada i bivša žena. Ovde kad se spomene Alibaba nastane haos. Meni sve ovo liči na reprizu bivšeg odnosa - rekla je Maja.
Majo da li može njegova žena nešto da promeni? - upitao je Milan.
Naravno da može - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da ne može, ali normalno je da svako kaže jel si normalan? Koga zanima šta će ona reći - rekao je Janjuš.
On nema više ništa s tim. Ja znam šta je u njegovoj glavi - rekla je Aneli.
Aneli ako bi rodila dete da li bi navela Janjuša kao oca ili nn? - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Oca naravno. Ja znam da on ne želi dete sa mnom, pogledaj šta on priča i radi, on misli da ja želim da se očistim, a to nije tako. Ja ću da odlučim u svojoj glavi da rešim po svom osećaju, trenutno nemam nikakav osećaj, nemam problem da kažem kako će biti, kad saznam i sama. Vidi se na njemu da se pokajao, jel misliš da bi se muškarac ovako ponašao - rekla je Aneli.
Ne bih više ništa dodavao - rekao je Janjuš.
Ja ne znam da li bi ja rodila ili abortirala. Imam mnogo razloga da je rodim, Nora ima 4 godine, volela bih da ima još jednu malu bebu, a opet htela sam da se maksimalno posvetim Nori - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Izgleda kao da čekate ko će prvi da kaže da će dete da se očisti - rekao je Mića.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.