AKTUELNO

Razvezala jezik o Sanji i Marku!

Ivan Marinković i Aleks Nikolić započeli su "Radioaktivnost". Prva gošća je Slađa Lazić.

Današnja tema je ljubomora u vezama. Primetili smo da su veze u Zadruzi dosta posesivne ovde, žene su dosta ljubomornije i muškarci dobijaju šamar za dobro jutro - rekla je Aleks.
Sinoć je veče obeležio raskid ili pomirenje Anite i Zole, kraj ljubavi Zole i Miljane - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Slađoi pričaj nam i daj nam neki savet kako se inače ponašaš u nekim svojim vezama, da li imaš ispade kao devojke ovde, da li si agresivna? - pitala je Aleks
Sve zavisi od muškarca. Ovde ne znam kako bih reagovala u ovom zatvorenom prostoru je drugačije. Ne verujem da devojke žele agresivno da se ponašaju. Ne mogu da pričam o vezama ovde jer ja nisam u vezi - rekla je Slađa.
Da li je nesigurnost u same sebe problem? - pitala je Aleks
Više je to ensigurnost u njih nego u muškarce. Ako devojka zameri nešto, dečko treba da prestane. meni je ponašanje zadruagrki okej: moje primere ne mogu da navodim jer ne znam kako bih ovde, ali u mojim vezama zavisi šta muškarac od emne napravi. Ako je on miran i povučen i ja sam. Ja turbulentne veze ne volim, ali sam imala i ja ispade. Ne tuče, ali svašta, ostavljanje mene u automobilu npr - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je ljubomorna kad njen dečko potroši penziju na unučiće, a ne na nju - rekao je Miljan.
Nije dotle došlo. Da li sam sa starijim ili mlađđim, to je moja lična stvar. Moj muškarac mora da bude jak i moćan i da uvek ja budem slabija. Moć, inteligentan i kog ja nikako ne mogu da ugrozim. Moć je stvar izbora, treba da bude finansijski pokovan.
Znači on napusti auto na semaforu, ti preskočiš na vozačevo i nastaviš da voziš? Je l' ako se ne pojavi sve tvoje? - pitao je Ivan.
Sve njihovo je moje. Moj momak napolju je 1983. odište. Nemam trenutno ozbiljnu vezu jer je ne želim. To naše traje oko godinu dana. Moj muškarac ima pravo an priajteljice sve dok se ja ne osećam ugroženo.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Sanja Grujić ljubomorna u vezi? - pitao je Ivan
Sama je sebi neprepoznatljiva, posesivna je jer je jedinica. Želi da se niko ne meša, da se niko sa njima ne druži. Navikla je tako. Mislim da Marko i Sanja drže do sebe, našli su se. Ukućani imaju problem sa tim, ali mene ne ugrožavaju i ne zanima me - rekla je Slađa.
Kako niko osim Danijela nije bio konkretniji prema tebi? - pitao je Ivan
Verovatno nisam njihov tip. Ja ne mogu tek tako da budem u vezi, nije mi ni potrebno to ovde jer ni sama sa sobom ne znam kako ću nekad - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. M.