AKTUELNO

Progovorio i o Sanji!

Nakon Miljane Kulić, voditelj Darko Tanasijević je u Šiša baru ugostio Lazara Čolića Zolu, sa kojim je porazgovarao o svim aktuelnostima u njegovom životu.

Sinoć je bilo svakakvih konverzacija, ali nije stiglo do rešenja. Marija je pred svima rekla da se Miljana i ja gledamo, otišao sam da je pitam što to govori. Nakon toga je došla i Miljana. Sad je posle intervjua došla do pušionice, poslala Bebicu da donese neke stvari, a ostala sa mnom i Zoricom, indirektno mi se obraćala. Nebitno. Sinoć je došla za Marijom, ja je pitao što je došla tu, kao neće da ja pričam sa Marijom, a da ona ne čuje. Pa je došao Bebica, Anita, pa i Ivan Marinković - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Da otvorimo karte, interesujem Miljanu, ali je svesna da se ja sve pitam. Ona to zna. Svestan je i Bebica, ali se pravi da nije svestan. Sinoć kaže da odgovorno tvrdi da me Miljana ne gleda. To je haos šta se tu dešava. Miljan joj sinoć govori da smo svi došli na konto nje, ja kažem: "Da, ne bi se znalo šta je Zadruga da nema nje", ona odmah krenula da psuje. Ona se inati sa Bebicom, vrišti kad imaju odnose - rekao je Čolić.
Hoće li Miljana ikad biti srećna? Jedan dan sve najgore o Bebici, pa onda iz inata priča da ga voli - pitao je Darko.
Nema tu sreće, kakav Bebica. On je prekucao igricu. 15 puta je slaže, pa Mariji priča jednu priču, zadrugarima treću. Zamisli da sam ja tako pre par godina. Svašta bih mu rekao, i njoj i Miljani, ali se suzdržavam, da ne ispadne da hoću da ih razdvojim. Za Miljanu se može reći sve, ali nije glupa, mene je provalila za svaku malu sitnu laž, uvek me je provalila - pričao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakve probleme imate Anita i ti? - pitao je Darko.
Danas smo se zakačili, rekla mi je da joj se ne obraćam, nešto vezano za našu intimu. Ljuta je na mene, želim prvo sa njom da porazgovaram o nekim stvarima - rekao je Zola.
Kako je moguće da ti se desila ona situacija sa Inom, pa ti se ponovo desilo sa Anitom i sad ponovo? - pitao je Tanasijević.
Ja nikad ne koristim kondome. Jao, Darko, ne znam... Ne verujem da će zatrudneti, nije ni vreme, ni mesto. Ona mene iznervira sa njenim postupcima, utripuje se. I svaki naš odnos krene da se tripuje. Ja ne volim to (kondome), takav imam osećaj, neka i one malo se... Malo sam neodgovoran - dodao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega je Sanja slagala Marka da ste ti i ona rođaci? - pitao je Darko.
To mi je nejasno. Kad sam se pojavio na vratima, Sanja je rekla da smo rođaci. Od moje pokojne bake brat je živeo u Mitrovici, kad sam se ja rodio, ja sam rođen u Sremskoj Mitrovici. Prošle godine smo pričali o nekim ljudima, desilo se da poznajemo istu osobu, Trnjajac se preziva, a tako se preziva moja baka, od tad se zovemo rođaci. Bezveze joj je to, stavlja me u neprijatnu situaciju, ne mogu da lažem da sam rođak. Haos se dešava u kući, plašim se šta će se dešavati do kraja. Kao što sam rekao sinoć, mislim da se Bilalu sviđa Aleksandra. 100% sam siguran, sinoć sam ga uhvatio par puta, a Aleks ne zanima niko osim Dekija, bar koliko ja vidim - dodao je Zola.
Kako komentarišeš svađu Uroša i Maje sinoć? - nastavio je Tanasijević.
Tu mi je čudna energija, naročito sa njegove strane, ne znam odakle potreba da je komentariše. Sve mi je nekako... Uroš je rekao sinoć, da je zauzet, bio bi joj interesna sfera - istakao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš Anđelu? - pitao je Darko.
Anđela je ista kao pre, ali čini mi se da će biti oštrija, ja to volim. Jedan muškarac je bacio oko na nju, ona razmišlja o tome. Mislim da je to Marko Marković. Vidim kad ustane sa kojim žarom komentariše Miličino ponižavanje - rekao je Zola.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.