AKTUELNO

Razvezala jezik!

Nakon Miljana Vračevića, reč od Branislava Radonića Brendona dobio je Adam Đogani. Zadrugari biraju najboljeg čoveka na imanju.

Evo, na trećem mestu će biti svi ljudi sa kojima se družim, drugo mesto je Petrući, a prvo mesto, koliko god da se svađali, shvatim da je ona dobar čovek za mene i kad mi je teško i kad mi je loše, a to je Tamara - rekao je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobila i Jelena Golubović. Brendon ju je zamolio da priča, dok se on ne vrati iz hotela.

Pozdrav za sve koji me vole i za moju mamu kod kuće. Ja ću se danas voditi time ko je inteligentan, hrabar, ko ne kupuje mir. Ko znojem zarađuje pare. Ko je tu da zabavi gledaoce, ko nije licemeran, time ću se voditi sada... Ko se suprotstavlja masi. Neca se suprotstavi svima, iako brata stavlja u procep. maja Marinković je dala krv za rijaliti. Lepi Mića daje krv deset godina zaredom da nauči učesnike šta je rijaliti. Njega niko nije uspeo da podmiti. Da, sa njim sam imala najstrašnije konflikte, ali me nikad nije udario. Brendon iskreno govori šta misli, Ivan iskreno govori, Zola iskreno govori, makar se zamerio ovde. Svi znamo koliko je Miljana teška, izdržavao je sa njom. Matora je izrazito hrabra. Čula sam da je i Ša davao krv za rijaliti. Sanju ću da navedem, zaista ne preza, kaže šta misli i sa kim je dobra i sa kim nije. Ne preza se da kaže šta misli. Zvezdan je iskren kad izlaže. Smatram i da ja ne bih pobedila da nisam dobar čovek. Cveta je iskrena, ali van stola poentira, za stolom nikako da poentira. Bilal je od mlađih iskren... Sauer je dobar, ali bi mogao da se da za rijaliti. Rodni je dobar dečko - pričala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne volim slabiće, prezirem ljude koji ne čitaju knjige i koji nemaju reči da se izraze, Miljan, Uroš i Miljana, uzimaju čaše, flaše... Verbalno su slabi. Koga još nisam navela... Zorica Marković kako kad. U ovom rijalitiju nam se ne poklapaju mišljenja, ali se ona daje za rijaliti. Mikija sam zaboravila, jako je inteligentan i hrabar, ali u poslednjih sedam dana, otkad je Miljana ušla, tu mi je nerealan. Obrazložiću - rekla je rediteljka.

Brendon ju je zamolio da priča o medijaciji, a ona je krenula da izlaže opširno, što je iznerviralo zadrugare.

Ovo nije fer - rekao je Petrući.
Uzmite Brendonu hranu ako ne stignete do prodavnice - dodao je Ivan Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena, Marinković se žali da ti je previše dugo izlaganje, ako možeš da sumiraš - ubacio se Brendon, a Jelena je nastavila da priča o medijaciji:
Jelena, čemu sve ovo? Koje su tvoje fore, treba da počnemo budžet? - pitao je Ivan.
Menjali su baterije, znači bile su reklame. Ja sam profesionolac. Izvdojila sam Sanju, navela sam ko daje krv. Molim te da se ovako ne ponašaš, kad ti budeš vođa, ti određuj. I moja će da bude poslednja. Hvala lepo na pažnji - dodala je Golubovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.