AKTUELNO

Padaju suze sa svih strana!

Sandra Bakša poverila se Lazaru Čoliću Zolu i ronila suze zbog osude zadrugara koje je dobila. Miljana Kulić je pritom došla u izolaciju, gde je želela odgovre od zadrugara po pitanju Anite Stanojlović.

Anita je u pravu, ispala sam retard i prema Miljanu i prema Zvezdanu. U svemu tome i pored svih tih ljudi, ispašću retardt kao i prošle sezone. Nisam ja pričala da je on zaljubljen u mene. Zorica je videla, da me je zahrlio. Misliš li da bi ja rekla da je on zaljubljen u mene?
Sve sam rekla Zvezdanu, otišla sam kod Miljana on nije hteo da me sluša. Istina je sve što je Anita rekla, za tebe nije.
Nema potrebe da se sekiraš, ne znam kakav odnos imaš sa kim. Svi pričate svoje -rekao je Zola.
Neće se Miljana naljutiti, nećete vi zbog Anite prekinuti komunikaciju. A mene je Miljan poštovao i Zvezdan takođe. Mikica je rekao istinu. Ispalo je da sam rekla da je on zaljubljen u mene, nisam ja to rekla. On me je zagrlio, nije važno - sprdnja. Kada smo ležali na krevetu, on se sprdao da se muvamo. To je bila sprdnja, pa je Zorica izjavila da je zaljubljen u mene. To je nebuloza - rekla je Bakša.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić je potom stigla u izolaciju.

Ne obraćaj mi se više, ne želim da imam komunikaciju sa tobom nikad više. Ne postojiš više za mene. Da nije ovog rijalitija, ne bi imao pas zašta da te ujede - rekla je Miljana.
Vidi je kako priča kao Marija, a ti Bakša sama si sebe dovela u tu situaciju - smejao se Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam da će ona mene osuditi, ispala sam kreten prema Miljanu, Zvezdanu i prema Aniti sada. Pokvareno mi prilazi Zorica i pita zašto plačem, a zna žašto plačem
Mislim da Miksi ništa ne konta, a ni ja. Dođi Miksi kod mene - govorio je Zola.
Oćeš da imaš komunikaciju sa njom? - upitala je Miksi.
Budi realna malo, pričaču sa njom. Ideš sa mnom na žurku večeras. Rekao sam zbog sebe, mala je lagala - rekao je Zola.
Gleda te malo sutra kao prijatelja - dodala je Bakša.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D