AKTUELNO

Suze krije, one padaju.

Znali smo, čim se ovakav projekat pokrenuo - da „Prvi bend Srbije“ na Insta Tv-u sa sobom donosi neviđeni šou. Kreativna ekipa InstaGrada „Prvog benda Srbije“ , formirana je da unese novine u uspavanoj pop i rok sceni, ali i da dinamikom funkcionisanja takmičara doprinese novom vidu zabave. 

Takmičari kao interesantne individiue, nakon nedelju dana od početka velikog regionalnog takmičenja, intrigiraju publiku. Jedni od njih su i bračni par Aleksić – Marko i Milena. Ipak, da ne može baš sve da bude na note, dokaz je nevolja u muzičkom raju „Prvog benda Srbije“. Naime, Milena se rasplakala i žalila svojim cimerima na muža Marka.

Foto: Printscreen

„Meni ništa ne treba, samo mi treba da ne beži od mene. Kao da sam šugava, od kada smo ušli ovde – on konstantno beži od mene. Ja samo želim da budemo prijatelji i to je to. Ne mogu da objasnim koliko puta sam mu prišla, a on je otišao na drugu stranu.“ – u suzama je delila Milena svoju bol sa cimerkama.

Ipak, cimerke su joj pružile reči utehe da Marko možda želi da je poštedi nekih stvari, da u njemu sigurno može da nađe prijatelja i da bi bilo pametno da sačeka da izađu iz talent šoua i da tada čiste glave vidi gde se nalaze. A onda je dobila i savet da treba da ga kulira, jer će tada tek da trči za njom.

Foto: Printscreen

Kakav će biti ishod ove priče, šta je i da li zapravo postoji jabuka razdora kod Marka i Milene – da li ipak Milena treba da kulira Marka do daljnjeg ili je po sredi nešto treće, saznaćemo ako ostanemo uz „Prvi bend Srbije“ na Insta Tv-u.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#InstaGrad

#Marko i Milena Aleksić

#Prvi Bend Srbije