AKTUELNO

Suze u očima!

Nenad Macanović Bebica je na intervjuu u "Šiša baru" progovorio o malom Željku Kuliću, odnosu sa ćerkama, Ivanu Marinkoviću i Miljaninom odnosu sa Zolom.

Ona je ceo dan spavala i plašila se mog ulaska, pa sam očekivao onakvu reakciju. Sad smo u odličnom odnosu, kao napolju. Pričali smo i sedeli, nemam pojma. Ja sam i u studiju. Imao sam u glavi da je htela da prebaci priču sa Ivana i Željka, što je ona kasnije i rekla. Nije da verujem, ali mi je lakše da je tako, a sigurno je bilo nešto više od toga - rekao je Bebica.
Kako si se opsećao kad te je javno ostavljala? Rekao si da nećeš biti onaj stari Nenad i da ćeš pokazati čvrst stav i karakter - pitao je Darko

Foto: TV Pink Printscreen

Nije prošlo baš deset minuta... Ne mogu da se ljutim na nju, mnogo je volim, jednostavno ne mogu. Mislim da kad bi se još jednom ovako nešto desilo, ne bih prešao. Ne mogu da kažem da se ovo više nikad ne bi desilo, ali mislim da ne - rekao je Bebica.
Rekla je da si vrlo ispravan prema njoj i njenim roditeljima, ali da neće srce - rekao je Darko.
Nije bila iskrena, ja sam znao tačno kako se ona oseća. Odlično sam je upoznao iako su mi svi goorili drugačije, panika, reakcije, sve znam. Nije ona sa mnom iz sažaljenja. Što bi ona meni bila iz zahvalnosti i iz sažaljenja tu, naravno da sam bio tu za nju u takvoj situacij. Maja je pričala da bi 80 posto muškaraca ostavilo žene kad se razbole. Pa i psa kad vidiš da je neko zudario na ulici odvezeš ga kod veterinara, a ne čoveka u bolnici - rekao je Bebica.
Video si da Miljana danas gleda Zolu - rekao je Darko.
Ne, učinilo mi se, njije bio napolju. On je za rijaliti odličan igra igru. Od kad je ušao ovde, sled događaja, sve se poklapa. Ne možeš da pričaš o svetskoj emociji, pa da spominješ kako ona mala ostaje zbog tebe u rijalitiju i Zopla Zolander i da ne odreaguješ kad Jelena Golubović priča kako je Miljana trebala da umre - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Idem za Ivanom samo da vidim da li će da me pita nešto za Željka. U šoku sam da ga uopšte ne interesuje, okej neće Miljanu da pita, ali mene, sa mnom nema ništa. Pita me neke budalaštine, a ne za dete. Okej kad smo se upoznavali, ali ja sam sve vrem oko njega da me vidi. Malo pre smo Miljana i ja ležali na ugaonoj i gledamo ga, on je isti Željko, preslikan. Još ga bockaju da me pita, a on ništa. Kakav je to čovek, nikakav. Da li to uopšte može da bude čovek. Ja sam se razveo, imam odličan odnos sa ženom, brinemo o deci i onda mi je neshvatljivo da on ne razmišlja o tome. Bar da je pitao da li je dobro, ne mora čak ni da me pita šta radi - rekao je Bebica.
Željko mi je kad smo se upoznali pokazivao bojanku igračke i od tad je non stop uz mene, ide sa mnom. Ako sam kući uvek je sa mnom. To što ja nisam non stop sa svojom decom, e to mi pomaže - rekao je Bebica.
Je l' si plakao zbog Željka ili zbog ćerke kojoj je rođendan? - pitao je Darko
Ma nebitno. Emocije su mi se skupile. On mi pomaže da nadomestim vreme koje ne provodim sa svojom decom, što bih za njih, to bih i za njega uradio. Čak id a Miljana i ja ne budemo zajedno, ja sam uvek tu za njih - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. M.