AKTUELNO

Muk u studiju!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je večeras ugostio Deniz Dejm i Lazara Čolića Zolu

Kako ti sada gledaš na sve ovo, na čitavu tu Novu godinu i doček - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

To je normalno, erotika. Mislim da je to bolje da se pokaže, nego neko vređanje, kao Miljana Kulić, tako da ja ako uđem u "Zadrugu 6" širiću ljubav i toleranciju. Samo još nešto. Sad ste videli moje umeće, još jedan dokaz da ovaj gospodin danas laže - rekla je Deniz.

Nakon kratkih reklama, Darko je poveo temu o odnosu Marka Osmakčića i Viktorije Viki Mitrović.

Da li te iznenađuju paparaci Osmakčića i Viki - pitao je Darko.
Ne iznenađuje me, jer kad sve saberemo i oduzmemo, realno je da on nju čovek voli, siguran sam u to. Kad se sve ono desilo, stekao sam utisak da je sve prošlo, ali kad se sabere i oduzme, ljubav očigledno traje, kakva god da je...Od mnogih i ljubavi, generalno u svim Zadrugama, na kraju smo videli da se ništa nije desilo, a tamo gde nismo očekivali, kao njih dvoje, oni su zajedno - počeo je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Postavlja se pitanje da li je vredno sve ono što je otac njegov uradio, ne bi li ga izbavio iz Viktorijinih ruku. Je l' bilo vredno? - pitao je Darko.
Verovatno čovek nije imao lošu nameru, mislio je da uradi najbolje za svoje dete. Ovo je dokaz da ne može niko da spreči da se nešto dešava, ako ima energije i vajba između dvoje ljudi. Miljana i ja i mnogi i drugi. Kad te nešto radi i privlači, ne može ni sv. Petar da te spreči! Milion puta mi je govorila: "Nemoj da izađeš iz zgrade da odeš u kladionicu", ja odmah iza ugla - rekao je Zola.
Kako ti gledaš na odnos Viktorije i Marka Osmakčića - pitao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je stvarno žao da se neko ponižava zbog . Mi smo imale audiciju na bazenu sa Takijem. Mi smo prijatelji, ugostila sam ga u svojoj nekretninici. Ugostila sam ga sa kolačem i sa kafom, kao domaćica. I ti si Darko pozvan - rekla je Deniz.
Šta si obukla - pitao je Darko.
Imala sam nešto obučeno. Imala sam kostim domaćice...Meni je Taki pomogao da se snađem ovde. Kupila sam nekretninicu na Vračaru od mog biznisa (Onlifensa)- rekla je Deniz.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga