AKTUELNO

Haos u studiju!

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić ugostila je Lepog Miću i Milicu Veselinović.

Kaži dve knjige koje si zadnje pročitala - pročitala je Ivana tvit.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo tebi ću ja baš da odgovorim. Je l sam došla ovde da se pravdam - rekla je Milica.

Voditeljka je nakon kratke pauze za reklame, uključila još jednog gledaoca.

Dobro veče, pozdrav Mići i Milici. Mislim da je Mića lepo objasnio šta je brak i poštovanje. Ja mislim da bi svaka devojka volela da bude kao Mićina ćerka, magistrirala je. Radi u jednoj od najjačih službi, tako da, Mića može da bude samo ponosan. Ja sam prvi put videla Miću da je pustio suzu i tad me je kupio za sva vremena. Tada nije mogao da se suzdrži. Mića je čovek! Malo pre si rekoa da Dejan ništa nije znao. Dejan i Dalila su ušli sa namerom da naprave priču i vrlo je bio svestan šta Dalila radi. Sećaš se u "Zadruzi 3" isto su hteli sa Stefanom, međutim su bili provaljeni. Čitavo leto je prošlo, ona se raspitivala o Filipu Caru kod starih zadrugara, provalila je kakav je on profil. Provalilo se, jer joj je Dejan rekao da prikoči i da je uhvatilo maha, kao izmaklo je kontroli. Ona nije mogla svoju prirodu da suzbije - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne može to niko da suzbije, zato i traje deset meseci. Možda su se oni dogovarali da se ona ponaša slobodnije...Njoj se Filip Car svideo, ne mogu da shvatim da on nju najstrašnije vređa, a posle pola sata ima sa njim se*s. Kad bih znao da su njih dvoje imali dogovor, vidite, naučno je dokazano da se svaki dogovori u rijalitiju ruše nakon 48 sati. Oni su željni svega. Filip Car bi da tamo ima 50 devojaka i 50 muškaraca, da bude sa 49 devojaka, a ta što ostaje da ne bude ni sa kim - rekao je Mića.
Sad ka uporedimo Dalilu i Aleksandru, više ispada da je Dalila htela da bude u centru pažnje tim potipsivanjem papira, nego Aleksandra - ubacila se Milica.
Njena priroda je takva, tako da je ona podlegla samoj sebi - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako je! Ona je samo prema Dejanu vagala, da li će Filip biti sa njom...Ljudi su tamo pravili od Stefana nešto što nije - rekao je Mića.
Ćutali su jer su imali korist od Stefana, hrana...Ma daj, Mićo - rekla je Milica.
Ja sam se sa njim zbog Aleks i Matore svađao...Ja branim ono što je meni rekla MC Aleks, a to što je rekla Đedoviću mene ne zanima - urlao je Mića.
Mića kaže da je Matora Stefanov prijatelj. Matora nikome nije prijatelj. Molim te Mićo, saslušaj me. Matora je rekla prošle sezone za Jovanu Ljubisavljević: "Kad bih ja progovorila ono što znam o njoj, usr**a bih joj se u život". To je to što je Stefanova prijateljica rekla za Stefanovu devojku. To za mene prijatelj nije - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Sutra ću da zovem Stefana da ga pitam da li zna šta je Matora rekla za tvoju devojku...Ako ja kažem mom prijatelju za njegovu vezu i to kažem kad ti nisi dobar sa devojkom, ja sam loš. O Jovani sam imao uvek dobro mišljenje. Ja sam na tu vezu ponosan, ali sam svakako zamerao neke stvari njoj, kao i njemu - rekao je Mića.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga