AKTUELNO

Muk u studiju!

U toku je emisija "Narod pita". Voditelj Darko Tanasijević večeras je ugostio Marka Đedovića i Anu Spasojević. Darko je pročitao nekoliko pitanja sa društvene mreže Tviter.

Zašto je zakazao u ovoj sezoni? Ni senka koji je u trećoj sezoni razbijao Lunu? Da li je zbog Dejana što ga je pokopao, odmah da pomenem da su mi Dragojevići bili omraženi? - glasilo je prvo pitanje koje je pročitao voditelj.
Jedino se plašim sebe. Od mogućnosti percepcije onog ko gleda, zavisi kvalitet percepcije. Možda ja grešim, nemam mogućnost, ali iz ovog aspekta zavisi i kakav će tvit biti - rekao je Đedović.
Kad si se zadnji put video i popio kafu sa velikom prijateljicom Anabelom?
Nisam se video, posle "Zadruge 4" naše veliko prijateljstvo je puklo. Dok sam bio u "Zadruzi 4" zamerila mi je neke stvari, to su njihove porodične. Neke stvari su jasne kao dan. Ti ljudi su navikli tako da žive, svađaj se pljuj, pa miri se. Stvari koje sam ja iznao o njoj ćerki je ona meni rekla, nisam ja to mogao da znam, jer sam već bio u "Zadruzi" kad je njena ćerka ulazila. Lepo su unovčili svoju celokupnu priči. Došli su na televiziju da kažu sve što su imali. Sad ne znam u kakvim su odnosima, niti me interesuju. Ne pratimo se, mislim da smo čak bolokirani. Žive tim stilom životom, malo svađa, droge, tuče, zaljubljivanje u druge iz dens grupa... Njihove posla - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Anu, zašto ne izneseš sve za Minu i Mensura što znaš nakon "Zadruge 5"? - glasilo je pitanje sa Tvitera.
Zato što to nije moja stvar. Ne dešava se ništa, Mina je zaljubljena i ima dečka, ne zanima je Mensur. Mislim da Mensura zanima Mina. Biće Mina gost, pa neka prića - govorila je Ana.
Đedoviću koga bi voleo da gledaš u "Zadruzi 6" od novih? - glasilo je sledeće pitanje koje je pročitao Darko.
Milica Veselinović, Sanja Grujić, Mimas mi je zadnjih sedam dana odmorila mozak sa budalaštinama - otkrio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.