AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi Ivana Šopić. Njeni večerašnji gosti su Miki Đuričić i Nikola Grujić Gruja.

Jel istina da praviš dan grupe i da preko njih pratiš šta Mima radi i šalješ poruke- glasilo je ptanje sa Tvitera.
To nije istina - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Čiju pobedu je Miki teže podneo, Kijinu ili Dejanovu - glasilo je pitanje sa Tvireta.
Mrtva trka. Ona je ušla kao prevarena žena, a onda se osle ispostavilo da je ona imala dečka napolju. Ispostavilo se da je ista kao Sloba. Video sam plač bez suza. Dejan je negde sličan poput nje, nju je prevario muž, njega žena, Kija je bila dobra kad su međuljudski odnosi u pitanju. Kakav god da sam ja, govorim činjenice. Da li vas više boli što mene boli njihova pobeda ili te činjenice. Moji favoriti su bili Stefan, Anđela, Rešićka, oni su po mojim kriterijumima. Njih dvoje su pobedili jer su javno prevareni. Dejan je bio osuđen dok je bio sa Dalilom, ako je loša, šta si radio sa njom? Po mom mišljenu, čovek koji vodi ženu da joj isteriju đavola, ne može da bude pobednik, vodi je kod psihijatra. Ja sam zgrožen - kazao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš o Ša i tome što je pljuvao bivšu ženu u emisiji sinoć - glasilo je pitanje sa Tvitera.
Ja sa Tomovićem nisam dobar, nemam neko mišljenje o njemu, alli mislim da je sve napravio svojim parama, ne deluje mi da je uzeo od Ivane, ranije je napravio bazene, koliko ja znam. Ne znam da li je u vezi sa njegovom bivšom ženom, normalno je da zajedno troše i njegov i njen novac. Ša je dobar dečko, bio je normalan dečko, ali mora d azna d aona nije njega opljačkala. Sve što je stečeno u braku, to se deli. Zajedno je stečen novac, to je zakon. On se odlučio na korak da prevari ženu, sam je kriv, ne treba da krivi nju, nego sebe - rekao je Miki.
Ko je bolji čovek Tomović ili Mensur - glasilo je pitanje sa Tvitera.
Pa, ne znam što su me navodili da ja uzimam hranu. Mensur je par puta pokušao mene da podbode. Sa Tomovićem sa nekoliko puta pričao neke normalne teme, nisu mi simpatični. Ne volim provokacije, nemojte menje. Od pedeset idiota, mene nađu na provociraju. Ja imam dosta godina, ne mogu da se merim sa njima po nekim stvarima. Neki učesnici su komentarisali moje učešće i spavanje, taj sedi za crnim stolom i ne progovara. Ja sam više puta dokazao da mi pare ne znače mnogo, jer sam više puta izlazio samovoljno iz rijalitija - kazao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan je transparentno loš, a Miki je podla osoba, tapše te po ramenu a ne misli dobro - glasila je konstatacija sa Tvitera.
Možda je to tako, ali ja pričam činjenice. Dragi gledaoci, da li je Miki pričao laži ili argumentovano pričao neke stvari? Ja sam ove sezone bio komentator, ako se Dejan posvađa sa devojkom, ja mu kažem da greši, kad ne greši, ja to takođe kažem. Uvek sam govorio kako jeste, kad ne bih rekao što ne mislim, ispao bih folirant. To ne znači da tapšem ljude po ramenu. Vi volite nekog, pravdate tog nekog, ja to ne radim, ja govorim šta mislim - kazao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, pozdrav za Mikija i Gruju, sve najlepše vam želim. Miki nije podmukao, govori sve što misli. Moji favoriti su bili Đedović, Miki i Stefan - rekla je gledateljka.
Koga niste simpatisali - upitala je Ivana.
Nikad gora osoba nije ušla nije ušla u Zadrugu od Marka Osmakčića, Dejan takođe nije naivan, sve što je Miki rekao je tako. Ne želim da ponavljam sve što je rekao, slažem se sa tim. Ne mogu da verujem da su Viki i Marko opet uhvaćeni zajedno, katastrofa - kazala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ste gledali emisiju u kojoj je Mića sinoć gostovao, osetilo se kao da je malo razočaran u Dejana - upitala je Ivana.
On je bio uz Dejana, a nije ga pozvao kada je izašao. Štitio je Dejana i bio uz njega, mogao je bar da mu se zavali, ne zanima ga krštenje, već to što se nije udostojio da ode na ručak sa njim. Govorio sam Mići da će tako biti, ovde se radi o ljudskosti. Ja sam govorio da je Dejan folirant, a Mića ga je iskreno branio, bio je uz njega svim srcem - rekao je Miki.
Mića je bio i uz Dalilu kada joj je bilo teško - rekao je Miki.
On je bio tu uz ljude, on bi svokome pomogao kada mu je teško - kazao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.