AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija Narod pita. Večerašnji gosti Ivane Šopić su Nenad Aleksić Ša i Lepi Mića.

Nema više pčića da me terorišu. Postoje ljudi koji spletkare, ali to kod mene nije tako, ne zanima me to. Ja sam sa Matejom super i on i ja se družimo. - rekoa je Ša o pačićima.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mićo ja se javljam zbog vas ja sam matičarka koja je morala da se javi. Hvala jer si podržavao Dejana i Aleksandru puno - reklla je ona.
Vi koji se podrška takvim pričama, ja sam podržao Dejana i Aleks. Mora tu sve da se vidii kao. šta kada kako - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja se razočarao u Dina jer je podržao Dejana. - konstatovala je Ivana.
Dinovo ponašanje je smešno, Mateja je njega podržao, i stao uz Dina, a onada je on okrenuo glavu. Meni je to šaltanje i prešaltavanje. On je postavio Mateju za vođu kako bi smirio srasti, a licemenrno simpatisao Dejana - rekao je Mića pa dodao:
On jeponizio i Olgu, glumio je mačo mena,a da bi se u jednom momentu pokrenula priča da je gej. Njemu je Osmakčić lupio šamar, a ovaj nije smeo da se pomreni. Pa situacija sa Carem. Dino nije pokazao muškost, nije imao karakteristike muškarca. Njega je Mateja trpeo i njegove bubice. Čuo dam da MAeteja nij u kontaktu sa Dinom,. Razočarao se Materja u Dina, a i ja nisam iznenađen. Ja sam bio sa Dejanom blizak, a on baš i bnije ona je pravio priču

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.