AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić ugostila je Lepog Miću i Milicu Veselinović.

Voditeljka je uključila narednog gledaoca.

Dobro veče, Rade iz Vršca je. Milicu i legendarnog Miću bih da pozdravim. Milice, ne treba da se ljutiš, moje lično mišljenje je da uopšte nisi volela Mensura i da si se mnogo dobro folirala, da bi duže opstala. Imam sada pitanje za Milicu, da te pitam nešto, je l' si čula ko je Sigmun Frojd - pitao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, ja se sa Vama ne bih složila da sam se folirala. Nisam čula - rekla je Veselinovićeva.
Sigmun Frojd je legendarni psihijatar koji nam je ostavio niz izreka, jedna od tih je: "Kako da prepoznate glupe ljude?". Glupi ljudi nemaju uopšte stid. Veruj mi da sam se i ja sam postideo nekih tvojih nastupa. Ne želim da te kritikujem, ali možeš nešto da naučiš...Što se tiče Mensura, on je za tebe bio mala beba, vrtela si ga - rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi bi bili još zajedno da je to tako - ubacila se Milica.
Što se tiče Miće, imam jedno pitanje. Ti si jedan iskren čovek i ne govoriš ništa napamet. Nikada nisam primetio da si lagao. Je l' se sećaš duela,došli ste ti i Anđela u sukob? - pitao je gledalac.
Iza toga stojim milion posto. Sve što sam rekao u svađi sa njom, iza toga stojim. Ona je dozvolila sebi da se i ona zakune da ti ne govoriš istinu, tu je izgubila mene kao čoveka - rekao je gledatelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona mi je lično rekla da je nju Mensur dotakao za ruku...Tada sam joj rekao: "Nemoj da ja pričam o rukama". Branio sam MC Aleks jer mi se ona žalila - rekao je Mića.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga