AKTUELNO

Ne štede bivše cimere!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi Ivana Šopić. Njeni večerašnji gosti su Miki Đuričić i Nikola Grujić Gruja. Usledilo je uključenje naredne gledateljke.

Dobro veče, Lazar sa Vračara, pitanje za Miću. Kako komentariše sukob Karića i Mensura - upitao je gledalac.
Ne znam o čemu se radi, Stefan i ja smo skoro bili zajeno, morate mi objasniti šta se desilo - kazao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Neko iz Mensurove podrške je optužio da je Stefanov otac Osman navodno uzimao novac od Mensurive podrške. Stefanov otac se naljutio na Mensura jer to nije demantovao i blokirao ga - rekla je Ivana.
Trebalo je to da demantije, da sam na Osmanovom mestu i ja bih se verovatno naljutio. Brinuo je o njemu kao o svom najbližem, donosio je poklone Mensuru. Da su slali novac, sigurno bi koristio samo na Mensurove potrebštine - kazao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se Mensur pokajao jer se nije izvinio Stefanu - upitao je gledalac.
Ne znam, on ima razne teorije zavere. Ja sam mu stalno praštao teške reči, imao je da jede, stalno je govorio da je gladan. Meni je to katastrofa. Nemam neko mišljenje o njemu. Nije mu bilo dobro, bio je u teški teorijama zavere. Rekao sam Dalili kada je krenula da ga napada da prekine, jer mu psihički nije dobro, a on me je napao. Mislim da ne radi to jer je loš, nego je lud. U svima vidi neprijatelje. Najbliži su mu govorili čega da se kloni, a nama je to zamerao, nismo mi krivi. On nikada neće priznati da je pogrešio. Znam kakav je Stefan, ja ga cenim jer je kotektan. Osman je davao Mensuru mnogo, ne znam zašto bi mu išta uzimao, ne verujem u to - kazao je Miki.
Grujo, kakvo mišljenje imaš o Dejanu, ponizio te je je nekoliko puta, rekao da ne zaslužueš decu i da si željan kadra - upitao je gledalac.
Sve si rekao, najniže udara. Aludira na neke morbidne stvari. Alav je, odbacivao je ljude iz svog života, Sandra je bila tu za njega, on nije ispao fer prema njoj, katastrofa. jedino pozitivno kod njega je što mu brzo radi mozak- kazao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Dejan bio drag, govorilo se da je promenilo veru - rekao je gledalac.
Vera je lična stvar. Ako se menja, menja se iz ličnih ubeđenja, to ne sme da se osuđuje. Nikada se ne zna zašto je neko to uradio. Ja ne bih to učinio, ja poštujem svoju - rekao je Miki.
On je nešto govorio Gruji, a odrekao je poredice i svega zbog Dalile - rekao je gledalac.
Nije se on odrekao porodice. On je sma rekao da su oni bili protiv njega, veze sa Dalilom, a danas je situacija takva da je rekao da je ipak on pogrešio. Oni su videli da nije Dalila za njega, razumem i njih. Dejanova priča je da je njegova mama više volela Sandru, Davidovu devojku nego Dalilu. On je uživao u Šepku, ne bi ostao u braku da mu to nije valjalo. Neko mi posle priča bajke o Dejanu, on je kontradiktoran. Ne zna se ko tu pije, a ko plaća. Brat bratu nije pružio ruku, hvala Bogu pa su se pomirili, ali to je tako. On nije hteo da se druži sa ljudima, kad je bilo gusto video je da ima dobrih ljudi, na kraju im okrenuo leđa, pa čekaj, druže, kako? Da Dalila nije sve ono uradila, ne bi se svi izmirili - kazao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakvo je mišljenje obojice o Dalili - upitao je gledalac.
Čuli smo se nešto malo nakon Zadruge, u korektnom smo odnosu - rekao je Gruja.
Dalila jer više bila fer prema meni, nego ja prema njoj, priznaje. Delili smo koru hleba, ali ipak nemam dobro mišljenje dobro o njoj. Iz svoje lične gluposti je sebi napravila pakao od života. Njena veza sa Filipom je čista bolest, inat, to ne može da se objasni. Car ima svoje komplekse, jako je čudan. Ušla je Maja, on se pomirio sa njom, a Dalila ostavila muža zbog njega. Oni su napravili pakao od svog života, poniženje. Njihova ljubav je prava bljuvotina. Bolesni su - kazao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.