AKTUELNO

Krčka se haos!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević ove večeri ugostio je Lazara Čolića Zolu i Marka Đedovića. Voditelj je uključio narednog gledaoca.

Dobro veče. Drago mi je čuti da je Miljana bolje...Ove godine se tako ružnih stvari desilo, tako da bih apelovala na mnoge da obrate pažnju...Ma koliko pričao da neko gleda, da ne gleda, svi gledaju "Zadrugu" - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l imate neko pitanje za Marka ili Zolu - pitao je Darko.
Imam pitanje za Marka. Marko da Vas pitam, pričali ste o tome u pušionici, a ja sam gledala da su Dalila i Car imali sek**alne odnose dok je ona imala ciklus, a isto tako je i sa Majom - rekla je gledateljka.
To su stvari koje je Filip izgovorio u toku svađe sa Dalilom, ja im nisam gledao pod pokrivačem - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam gledala kada je ona nameštala krug o ćebeta, da se ne vidi. Iskreno me intresuje tvoje mišljenje o dejanu i njegovoj inteligenciji - rekla je gledateljka.
Dejan jeste inteligentan, a da li je pametan, to ne znam. Juče sam pročitao na društvenoj mreži neke situacije za Dejana. Da je on inteligentan, jeste, ume da prepozna situaciju, ali, da neke stvari koje prepozna, ne može da primeni u praksi je stvar koja ga je dovela u tu situaciju da ima onakav odnos sa porodicom, prijateljima. Ja se nadam da je u toj situaciji naučio nešto, da je stekao pametč. Ja to gledam kao televizijiski program - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Tu se slažemo. Ja njih gledam isto kao učesnike na televiziji, nemam nikakve emocije ni prema kome. Gagi je ponavljao priv razred, isto tako je i Dejan. Iz tih razloga sam Vas pitala. Dejan je za mene skroz asocijalan. Najgore je kad čovek izgubi i stid i sram. Nema osećaja šta je sramota, a šta je stid i u stanju je svašta ljudima da kaže - rekla je gledateljka.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.

#Zadruga