AKTUELNO

Rafalna paljba!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Novinarka je pozvala Sanju Grujić kako bi komentarisala odnos Milane Šarac i Nikole Grujića.

Gruja mene ne voli jer sam veliki protivnik Miminog ulaska u vezu i jer ga je Mima ostavila posle posete moje mjak za Novu godinu. Sve sam komentarisala, kad je imao odnos sa decom. Na Uskrs je imao haos sa njom, zbog Filipa Cara. Trebao je da plače kad mu je otac rekao prvog januara da ga žena čeka kod kuće. Ja mislim da bezvrednom čoveku kojem nije sveto ono što je na svet došlo zbog njega ne treba ni da posvećujem pažnju. On je bezlična ličnost koja Mimi nije trebala nikako. On imao priliku da vidi kad ga Mima svakog utorka tera iz kreveta - govorila je Sanja.
Vi ste jedno za drugo - ubacio se Miki.
Ma ajde, Miki - odbrusila je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne verujem da je Mima pričala nešto loše za mene. Sve njegove priče mislim da su teške nebuloze. On želi da uđem u konlikt sa njom i da nju razdvoji od svake osobe do koje joj je stalo. Smatram da joj nije bilo potrebna veze sa čovekom koji ima dvoje dece u suprugu kod kuće. Ako on ne razmiplja o porodici, ona nije trebala da bude uništetelj. Nije trebala sebi da dopusti takvu situaciju, koja će tu decu da prati ceo život. Njima taj gubitak nikad neće moći da se nadomesti. Mimu će posledice i girža savest kad tad stići. Ja se ne bih borila protiv njihovog odnosa da smatram da je ona toliko loša i bezdušna. Ja smatram da on nije za Mimu, jer kad god se posvađaju ona priča da je on psihopata zbog kog ona ne može ni sa kim da se druži, priča i promeni stil odevanja. Ja njega ne poznajem dovoljno da bih mogla da procenim, a u nju imam poverenja i verujem u svaku njenu reč - nastavila je Sanja.
Ja nisam rekla da je on psihopata, nego da ima takav pogled - pravdala se Mimas.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikog u kući ne smatram lošim čovekom osim Gruje. Njegovi postupci govore da je loš čovek, a svakom mogu da nađem odbranu. Ja gledam da je on lud, jer nemoguće da je toliko bezosećajan. Njemu je bitnija šta Mima misli i radi, nego gde se on ogrešio o najveću svetinju - pričao je Miki.
Njegova supruga je ispala kraljica u celoj priči. Mora da postane fleksibilan i shvati situaciju, a on odmah našao neke stvatri. Ja sam pričala sa njim dva sata, vidim šta njega to privlači. Kako ona više odbija, on više leti. On zaboravlja šta sam ispričala i šta ga čeka, šta je on sve napravio. On je mrtav hladan iskulirao i vidimo ovu situaciju. On traži od Mime da ona kaže da je njoj stalo i da dokaže na neki način - komentarisala je Irma.
Lakše mi je nju da prestavim, ako oni vide ljubav prema meni i da se ona trudi - dodao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.