AKTUELNO

Zadrugari se digli!

Nakon Marijane Zonjić, svoje mišlenje na večerašnjim nominacijama iznela je Nevena Savić. Zadrugari večeras biraju između Sanje Grujić i Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Biću kratka, krenuću od Sanje. Ko je ovde taj koji će da etiketira bilo koga? Ko smo mi da delimo etikete? Ko je bezgrešan, neka prvi baci kamen. Ovde razni morališu, a znamo šta su radili u karantinu i šta se piše napolju o njima. Što se tiče Cara, njega kao muškarca, ne sviđa mi se to što ne poštuje svoju ženu, za mene to nije muškarac. Budi taj koji će da iskulira, tako pokazuješ poštovanje prema ženi. Ne kažem da je ona sjajna i bajna, ali kao muškarac treba da stane. Nisam htela da pričam kao i svaki put, da je darežljiv itd. - poručila je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Pažljivo sam slušao, da li je to sve što imaš da kažeš o meni? Najviše mi smeta kad mi kažu da sam darežljiv, to treba da bude normalno, to se nosi iz kuće. Rekla si nešto što me opisuje kroz muško-ženske odnose i rekla si da nisam muškarac. Da li sam ja tebe nekad uvredio? Ti si devojka mog najboljeg prijatelja, ja sam čak i njega kritikovao - uzvratio je Car.
To nije muški. Ja sam i rekla da me nikada nisi uvredio, ali sam rekla da ne treba to da radiš - dodala je Nevene.
Kakve veze ima da li si je uvredio, ispada da joj ne daš da kaže svoje mišljenje - ustao je Miki.
On nikome ne da da kaže, tako je uvek - skočio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da je Nevena devojka koja nema lepo mišljenje o meni, a prikriva ga. Ne stopiram je, nego dižem rampu, da bih čuo mišljenje. Ti si devojka koja je malo, malo pa u odnosu sa Zolom. Nisam čuo nešto specijalno tvoje mišljenje nikad. I pored toga što sam Miljanu duže poznavao, ja sam podržao vezu sa Zolom tvoju. Bio sam korektan, i kad nisi u pravu za neke stvari, nisam reagovao. Nemam averziju prema tebi. Na početku nominacija sam rekao da bih voleo da čujem šta mislite o meni, ja mislim da imaš generalno jako loše mišljenje o meni - rekao je Car.
Smiri se, da kažem neke stvari. Nisam samo htela da pričam kao na svakim nominacijama, nego konkretno šta zameram. Ja mislim da si dobar čovek, nikad za tebe nisam rekla ništa loše - istakla je Nevena.
Možda nemaš negativno, ali nikad nisam čuo pozitivno. Želim da čujem da kažeš ako imaš loše mišljenje - dodao je Filip.
Nisi mi loš čovek, rekla sam za ljubavni odnos. Nominujem Cara, ostaviću Sanju - zaključila je Savićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.