AKTUELNO

Biće haosa!

Ispred rehabilitacije i izolacije sedeli su Marko Đedović i Miki Đuričić, te su tom prilikom osuli paljbu po Dalili Dragojević.

Smišljam idiotske izgovore za ove idiote - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam da li postoje pare za koje bih opet ušao ovde - rekao je Miki.
Ti izgovoriš rečenicu: "Niko nije ono što jeste" i onda izađe, sedne taj konzilijum razmatra ono što je Drvo reklo. Mislilo je da ste debili... Onda ona ustane i priča mi o tome - rekao je Đedović.
Najjača priča je kad je ona (Dalila) rekla da su oni elokventni. Znaš kakvo znanje, obrazovanje i način govora treba za to - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip Car dečko nije ni on normalan. Da li se plaši osude naroda ili nešto? Slušam njega sinoć i njegovu glupost. Šta je sa njim? Ona nije bila nezaljubljena u njega, a on zaljubljen, da bi mu ona učinila. Ona je isto bila zaljubljena, pa je učinila sebi...Ona se uhvatila sa Dijom, koja kaže za nju da se je**la za 20 franaka. Ona nema karakter, to je prva stvar. Posle kaže da je ona okrenula ljude da se druže sa njom, oni koji su je pljuvali. Ne, nije ona nikoga okrenula, nego ti ljudi nisu ništa bolji od nje - rekao je Đedović.
Hvala joj za ovo, ja je kući neću voditi. Odakle njima toliko sigurnost u sebe? Ja znam gde đavo spava, pa sam nesiguran - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Što više znaš, znaš da imaš još da učiš i da saznaš, da je tvoja zona komforta odavno izumrla (smeh)...Narod hoće haos, tvrdu ku**inu i sve ostalo - dodao je Marko.
Ovde ljudima puste klip, oni kažu da se ne sećaju - rekao je Miki.
Puste klip gde ona samo što nije poljubila Anđela, ona na to kaže da nije ništa...Ovog u petak napadali da Mina voli Mensura, on je ostavi, pa onda idu napadi što si je ostavio. 16. na 17. oktobar je ona meni priznala da se njoj sviđa Filip - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Dalila loša, pa mi je loša i pre nego što se smuvala sa Carem. Ja sam sve ovo pričao i pre ovoga. Isti si ako ti ne smetaju ovo - pričao je Đuričić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.