AKTUELNO

Šokantno!

U toku je emisija "Pitanja novinara", koju vodi voditeljka Ana Radulović. Novinar Darko Tanasijević je pitanje postavio Aleksnadri Nikolić:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Dejanu objasnila za tog frizera, mislim da ja njega ne mogu da slažem. On mene poznaje bolje nego što ja poznajem samu sebe. Mislim da sam prerasla više to da je on negde gledao. Sve i da je pogledao, ja ne znam šta je to toliko strašno. Ja sam tada pričala samo da sumnjam i mislim da bi svaka devojka sumnjala da je na mom mestu. Ja vidim koliko me Dejan voli i koliko mu je stalo do mene. Ja se kajem što sam to pričala jer sada Marijana ne bi imala pravo to da kaže. Ja verujem da on ne gleda nigde i da ne želi. Zamolila bih dotične da ne komentarišu mene ni Dejana više. Ja sam kriva jer sam dala Marijani za pravo da priča ove stvari - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

On je pravio svoju devojku ludom. Ona se cepala za kosu a on je bio hladan. Takođe, neko jutro, ona ludi, a on dolazi i samo sedne. Onda je vidim na faci, ona ne može na faci ništa da sakrije. Kada je bilo pitanje za frizera, Dejan je napao Aleks i ja sam je jedina branila. Kada je bio Milan ovde došli smo do zaključka da je Dejan neće da komentariše Aleks i ne zanima ga njen privatan život. Dejan je malo dementan i poglup. Što glup, to nisam u životu videla. Ona nema retoriku da se odbrani, ona je slaba. I molim te, kada su imali poslednji put se*s? I ovo za pogelde, kada su krenuli u to, on se sklanjao od žurki. Sve ovo što je Marijana rekla je u pravu, ja to pričam sve vreme - ubacila se Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Dodala bih još nešto pošto mi je Irma uskočila. Ja sam ovde bila uvek napadana kada sam napravila grešku. Napadala sam ga da sumnjam i da priznam ali sam isto tako bila napadana. Mislim da to nije tolika greška - rekla je Aleks.
Štoji žena koja se kupa u štiklama, prala ruke domestosom, skuplja opuške po dvorištu. Išla sa Zolom da joj se drvo javi, da bi dobila slatkiše. Svađala se sa Miljanom zbog Zole da bi sada ustala i rekla da ima dečka - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.