AKTUELNO

Šokantno priznanje!

Tokom emisije "Uspomene" Irma Serjanić, nakon svojih odgledanih uspomena, odlučila je da ne drži u nedoumici gledaoce i zadrugare, te je priznala šta je prava pririda odnosa nje i Bube Korelija.

Jako sam razočaran što se ovoj ženi sveo na odnos sa Zolom. Lepa je žena, ima istalih kvaliteta, osim tog - rekao je Miki Đuričić.
Specifična, autentična i možda najposebnija ličnost ovde. Otkriče je ove Zadruge. Neko je ušao naknadno i rekao da mu je Irma najzgodnija ličnost. Ja sam očekivao da će biti još nekih segmenata iz rijalitija. Izgleda da nisi lagala za Bubu Corelia, izašle su i te prepiske u snimku -prokomentarisaao je Filip Car.
Irma jeste lepa žena, malo se zapustila tojom rijalitija. Slike su joj malo fotošopoirane, kao i svakom - dodala je Dalila.
Kada sam bila u žiriju "Izazovizije", rekla sam joj da mi8 je jedna od najzgodnijih ukućanki, na stranu što je ovajko čudna. Treba da se vrati u plavu boju, takva je najlepša. Nekad m bude žao Irme kada je napadaju. Irma, ti si top - kazala je Aleks

Foto: TV Pink Printscreen

Milane, bitno je ono što ja znam koliko sam sebe dala ovom rijalitiju. Što se tiče Bube i mene, kada neko želi da budete zajedno non stop, ja na to gledam kao na vezu. Ja sama ga branila, kada su drugi bili protiv njega. Ja ne lažrm nikad, ne znam šta je to problem. Jesam bila sa nim. Što se tiče Zole i mene, to je bilo drugarski, slušala sam njegovo foliranje, to mi je bilo zabavno. Nemam potrebu da čažem. A što se tiče mogt izleda, malo ko uživo izgleda kao ja, jesam operisala nos, ali sam inače jako lepa - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je drago da sam ja jedan od onih koji je obeležio njene uspomene. Nemam potiv nje da kažem nbišta loše. Da je bila normalna, nije. Ja sam joj obeležio njeno učešće ovde, svakom sam tuz da pomognem. Nismo išli u smeru da budemo zajedno, to je više bila zezan*ija. U svakom slučaju, drago mi je da sam joj pomogao - dodao je Zola.
U čemu je on to meni pomogao? Ja sam neko britak na jeziku, sama sposobna. Pomogao mi je da mi se Miljhana ne skida s kičme, da od njega ne mogu mesecima da pomegnem. Takva pomoć mi nije potrebna. - završila je Irma.

https://www.youtube.com/watch?v=fCqLYtnMwxo&ab_channel=ZadrugaOfficialDetaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Z.