AKTUELNO

Nema problem da svima saspe sve u lice!

U toku je emisija Izbacivanje, gde će nešto kasnije MC Aleks ili Dino Dizdarevića, zauvek napustiti odaje Bele kuće. Sale Luks, porazgovarao je sa Dejanom Dragojevićem i požalio se na Diju Kostić, ali je Irma Sejranić prekinula komunikaciju i skočila na Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoće da me prevaspitava, menja... Kao nemoj ovo nemoj ono, ma si*aj ku*ac... Moram da lažem, da mažem... Ma hajde bre, da doživljavam neke gluposti... - govorio je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš šta je problem, što uzimaš abdest svako jutro. Ja sa tim nemam problem, ali kaži kako jeste, priznaj - govorila je Irma.
Beži odavde, ti ne znaš ni šta pričaš, skloni se - viknuo je Sale.
Dejane, videćemo sutra sve. Ova devojka ni se*s sa tobom nema, koga lažeš više, ovaj narod napaćeni! Stalno lažeš! Ja sam sve, reci, šta je problem! Ja sam se svađala, pravila smicalice, ali sve priznam! Nemate mu*a da priznate ništa, a pet puta ste gori od mene - nastavila je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikoga nisam izdala ili prodala ja sam lojalan prijatelj. Nemoj da se smeješ kad znaš na šta mislim. Sve sam ja, nije problem. Ja sam sve - govorila je Sejranićeva i šetala po kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.