AKTUELNO

Svi su ubeđeni da između nje i Mensura sevaju varnice.

U toku je emisija "Uspomene zadrugara", naredni snimak je bio za Anđelu Đuričić, njoj su prikazane slike iz detinjstva i iz ludog provoda. Takođe, ona je videla i snimke svoje ljubavi sa Matejom Matijevićem, ali i žestoke svađe sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

To su drugarice, iznenadiila sam se što nema slika sa bratom i mamom. Nisam bodila od porodice ništa za ovih devet meseci, takav je bio dogovor. Tako da sam se potajno nadala, ali mi je drago što se drže dogovora. To su moje slike sa interneta, moje drugarice. Moj pas takođe. Baš su lepe uspomene. Odnos sa Matejom isto. Šta ja da kažem, mi smo imali svađe neke ali nije to bilo strašno, nije bilo nasrtaja i tako to. To se samo završilo. Jeste bilo to sve, ja sam se davala dosta u tom odnosu, on nema emocije, meni su to svi govorili. Ja sam njemu bila draga i to je to. Hvala Bogu što je prestao ovaj odnos. Ja sam se borila za to, ali sam na kraju stavila tačku na to. Drago mi je što sam ovo ja. Mi smo samo dva puta imali svađe - pričala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je i Mensur govorio to da mi ne treba takav neko, treba mi neko da me poštuje i ceni. Mi imamo slične stavove, ja njega poštujem i cenim, pričala sam i sa Milicom. On i ja smo iz Crne Gore i zato imamo te slične stavove - pričala je Anđela.
Ja sam govorio da između njih ima nešto - rekao je Mića.
Ne, ne... Ja Mateju ne gledam kao muškarca, drago mi je što je bio jedan dečko po kom ću da pamtim ovaj rijaliti - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Super su joj uspomene, ja sam bio vrlo privržen njoj, ja sam posvećivao pažnju, ne može jedna osoba da bude samo zaljubljena. Ja sam u tih šest meseci davao sebe... - pričao je Mateja.

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.