AKTUELNO

Nakon uloge u filmu "Mamurluk" svi su ga dobro upamtili.

Glumac Bredli Kuper u jednom podkastu pričao je o svojim porocima, odnosno zavisnosti o alkoholu i drogi. Zbog zavisnosti je dobio otkaz za vreme snimanja serije "Alijas". Tada se trgao, ali ono što mu je dodatno otvorilo oči jeste kada je kolega Vil Arnet došao da proveri da li je sve ok pošto nije danima izveo svoje pse u šetnju.

Foto: Tanjug AP

Imao sam sreću da se to dogodilo kad sam imao 29 godina. Mislio sam da sam uspeo kad sam dobio reklamu za lanac restorana brze hrane. Ali definitivno sam nisam to osećao. Preselivši se u Los Anđeles za seriju "Alijas", osećao sam se kao da sam se vratio u srednju školu: nisam mogao ući ni u jedan klub, nijedna me devojka nije htela ni pogledati. Bio sam totalno depresivan - priznao je glumac.

Otkrio je da je njegova zavisnost o alkoholu i drogi započela pre nego što je stekao svetsku slavu s filmom "Mamurluk".

Tako je bilo zapravo sve do Mamurluka. Imao sam 36 godina kada sam radio film "Mamurluk" tako da sam morao proći kroz sve te stvari pre nego što je slava uopšte ušla u moje život na svakodnevnom nivou. Dakle, sve se to dogodilo pre svega toga - rekao je.

Priznao je Bredli i da je 2004. godine Vil Arnet došao u njegov dom da proveri da li je dobro. Postao je zabrinut kada je video da Kuper nije prošetao svoje pse.

Tada sam prvi put shvatio da imam problem s drogom i alkoholom. To mi je Vil rekao, nikad to neću zaboraviti. To mi je promenilo ceo život. Definitivno sam napravio velike pomake od 29. do 34., kad sam barem mogao stati ispred nekoga i disati, slušati i pričati - dodao je.

Foto: Tanjug AP

Podsetimo, Bredli Kuper iz veze sa manekenkom Irinom Šajk ima četvorogodišnju ćerku,. Iako su pre dve godine stavili tačku na svoj odnos, oni su u decembru prošle godine uslikani zajedno, pa su podgrejali sumnje da su ponovo u vezi.

Autor: Pink.rs