AKTUELNO

Ništa je ne zanima!

U toku Igre istine, Sanja Grujić, postavila je pitanje i Mini Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića je rekao da si se previše posvetila Mateji, da se ponašaš kao da si u banji ili na odmoru. Nešto kasnije si izabrala Mensura za vođu, a samo dan posle toga, jedino je Milica ostala bez pice... Da li je to slučano? Mnogi pričaju da si sklona spletkama - govorila je Sanja.
Misliš da sam to uradila radi opstanka? - pitala je Mina.
Ne, nego zbog tih loših komentara, pa da ispadne da si u nekoj priči... Možda si preterala samo kada je ispala umalo tuča između Cara i Mensura... Nelogično je da je sve slučajno - nastavila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Za situaciju sa Filipom ni malo nisam kriva, ništa nisam želela da komentarišem. Mateja odlično zna koliko mi teško padaju neki komentari, ali ti imaš prava da misliš šta hoćeš. Na igrici, nije mi bila namera da izaberem njega... Nije samo Milica ostala bez pice, nego i ja... Nisam spletkaroš, ne zanima me timje da se bavim, ima vas novih koji to odlično radite. Ovo su moji poslednji koraci u rijalitiju - govorila je Mina.
Ma kako je to mguće? Kada si ti bila vođa, Milica je ostala bez pice - prekinula je Grujićeva.
I ja sam ostala bez pice, a i ne bih to uradila zbog Mateje... Ne bih uradila ništa što bi me odvojilo od njega - odgovorila je.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.