AKTUELNO

Drama!

Naredno pitanje na večerašnjoj "Igri istine" postavio je Sale Luks, a bilo je upućeno Mini Vrbaški.

Mina, kako se sada osećaš? - pitao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se danima ne osećam najbolje, Biće mi krivo ako ispadnem jer neću provoditi vreme sa Matejom, ali idem među svoje ljude. Da popravim malo glavu, da naštimam glavu malo. Da završim stvari koje sam započela i krenem ispočetka - rekla je Mina i pozdravila svoje, pa podigla Stefana Karića:
Pet osoba za koje smatraš da ne zaslužuju da budu u kući - pitala je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Po mom mišljenju, osobe koje su večeras bile podignute, ali izdvojiću Marijanu, Nevenu, Ana je tu isto, ti Mina. Nisi dobro, čim krenu da snovi utiču na tebe, znam koliko ima sati. Znam da opet imaš filmove, vizije, negativna si. Za neke stvari si sama kriva. Mislim da bi ti bilo najbolje da si ostala onoliko koliko si prvi put potpisala ugovor, ništa od ovoga ne bi bilo. Ja za tebe smatram da si dobar čovek, prijatelj, sposobna devojka, to možemo da vidimo po igricama i šta sve radiš, Smatram da trenutno nisi za ovo, da te ovo remeti. Nevena se nije ni trudila da opstane ovde, prepustila se, pa dokle ostane. Da je imala želju, komentarisala bi, iznosila mišljenje. Vreme ti je da ideš kući. Imala si revije, to ti je bio glavni cilj - istakao je Karić.
Ja sam pokazala svoje talente. Slažem se sa tobom, ali smatram da nisam pokazala da sam loš čovek, nikoga nisam ukanalila, vređala... Što se tiče odnosa Zolom, krenulo je kao zezanje, vezala sam se, nije neka velika ljubav, ali sam zaljubljena - dodala je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja osećam da Nevena kroz izlaganja provlači mene. Stalno se pronalazim tu. Ja prema tebi nemam mržnju. Ja za tebe smatram da nisi cvećka kao što izgleda, da nisi toliko moralna. Dobar si prijatelj kad se vežeš za osobu. Imam potrebu da se pronađem u tvojim izlaganjima, jer imaš potrebu da naglašavaš stvari koje nisi uradila, a ja jesam - skočila je Viki.
Ja sam te pitao, da li bi Nevenu preporučila nekom od svojih najboljih prijatelja - ubacio se Zola.
Ja Nevenu poznajem iz nekih priča, ne znam je u ljubavnim odnosima, videla sam je u kombinacijama spolja. Ne smatram da biste bili idealan par. Ovde za Zolu ne mogu da nađem adekvatnu osobu. Mislim da nije za Zolu - istakla je Mitrovićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Vas dve niste nikakve drugarice, ne znam zašto se družite - dobacila je Ana Jovanović.
Odakle to da smo nas dve drugarice? I Karić me teši, pa mi nije drug, mi smo poznanici. Nisam rekla za Nevenu da mi je drugarica - rekla je Viki.
Sediš sa Zolom, blatiš nju kod Zole, a Zolu blatiš kod nje - dodala je Jovanovićeva.
Ja vrlo dobro znam sve vas ovde, vi mi niste drugarice - dodala je Mitrovićka.

Tokom ove teme, povela su se i priče o prošlosti ovih zadrugarki, nakon čega je Nevena odlučila da progovori, jer ju je Ana upitala da li je privođena zbog prostitucije.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam imala momka, koji je imao ženu i devojku, ja to nisam znala. Ja sam krenula da radim na jednom splavu u Beogradu, ušla sa njim u vezu. Taj dečko je bio organizator nekih poslova, ja to nisam znala. Privedeni su svi ljudi koji su imali veze sa tim, a iz mog stana su se slale neke poruke - poručila je Nevena.
Ja samo hoću da kažem da imam osećaj da me Nevena stalno provlači. I smatram da nije pogodna za Zolu - dodala je Viki.
Hajde ja samo da nabrojim, Nevena, Marijana, Ana, Mima i peta osoba neka bude Mima - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.