AKTUELNO

Drama!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Viktoriji Mitrović.

Za razliku od one smradine si se zaljubila, nosiš plod svoje ljubavi. Greh je ubiti nekoga ko već živi u tebi

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, slažem se sve od reči do reči, to je veliki greh. Živi, razvija se, dolazi na svet. Od onog prethodnog pitanja i sada ovog... Ja sam i malopre rekla, sve mi je od situacije do situacije. Ne znam gde će da prevagne, stvarno mi je jako teško. Izleda da nisam u stanju da donesem takvu odluku. Preozbiljno gledam na ovo. Trebalo bi da odlučim, pa da pustim vreme. Srce bebe kuca, iako je kao zrno pasulja. Zato i postoji tačno vreme kada se odlučuju, ali već sada kuca bebi srce. U pravu je gledalac, meni je žao, ja se vrim u krug - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam majka, Viktoriju ne mogu da posavetujem. Treba dobro da promisli. Zbog tragedije donosi sve loše odluke. Od ulaska u brak tako rano, do tog posla, sada je dočekala i ovu situaciju da ostane trudna. Ako se već nije pazila, znači da je to želela. Ne znam što joj je problem da donese odluku. Ne treba da je zanima šta Marko želi. Koliko se ja sećam, Marko ju je na najgori mogući način odgovarao od trudnoće, ali rekao je da ne bi mogao tek tako da se odrekne deteta i rekao je da bi bio vrlo posvećen otac. Ako je loš partner, ne znači da bi bio loš otac. Samo mislim da je imao drugačije planove za budućnost. Mislim da bi bio dobar otac, iako je Viktoriji loš partner. I ovo što se dogodilo sa njegovim ocem, pokazao je da bi za svoje dete uradio sve. Viki ne bi uskratila samo sebe majčinstva, nego bi uskratila svog deteta da ima brata ili sestru, a biti jedinac je jako teško - rekla je Sanja.
Ja sam protivnik abortusa, ali s obzirom na Viktorijin profil ličnosti, iz kakva porodice potiče... Baka i deka joj čuvaju dete. Ako se odluči - ustala je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je peta osoba koja je ustala i protivnik je. Sad odjednom toliko časti. Časni i pošteni... - pobesnela je Viki.
Ja sam rekla da treba da razmišljaš na vreme, 21. vek je - rekla je Sanja.
Ja mislim da treba da misliš na sebe. Ako želiš promene, jer sva ova sr*nja koja si napravila, zbog k*rca... Vređaš mi inteligenciju. Ja sam i te kako protivnik abortusa, ali kada si ti u pitanju... Imaš 21 godinu, napravila sr*nja, boli te k*rac za ta sr*nja i ti se sad kao razmišljaš... - nastavila je pevačica.
Vi preko mene ustajete da pokazujete narodu kao kako ste protiv abortusa. Lažete. Pričate za narod. Peta koja ove noći to priča. To pričajte narodu, a ne meni - istakla je Mitrovićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Viktorija, dva puta si imala sumnju da si trudna, treći put se desilo da jesi. Posle svega, trebalo bi da probudiš svest o posledicama - rekla je Irma.
Nisi mi se obratila ovih pet dana, a sad mi pričaš da si protiv abortusa. Nemoj preko mene, ustani i pričaj narodu. Obraćaj se u kameru, a ne meni. Sad se solidarišu, a sutra da napravim neko sr*nje, niko me ne bi odveo sa strane da mi kaže da to radim, osim Mikija, Miće, Karića, Rešićke... - istakla je Viki.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs