AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za MC Aleks.

Kako porodica prihvata kad si maloletno dete čija je lična karta od čoveka sa kojim si starija? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih komentarisala taj odnos, rekla sam šta sam rekla. Moji se nisu slagali na početku, ali sam ostala u odnosu zbog ljubavi i tu ću stati. Moja majka kad je uvidela da ja volim i da sam posvećena 100% toj osobi, pomirila se sa tim. Moja majka nije znala u tom momentu. Znala je da imam dečka, jer je bio stariji bio me je strah da joj kažem. Ja sam bila pred osamnaestu godinu, pa sam ispričala majci - govorila je MC Aleks.
Oni su konzervativni po pitanju istopolne veze, jer cene drugačije moralne i etičke vrednosti. Ja kažem da je to prihvatljivije u njihovom - ubacio se Mensur.
Ovo su škakljive teme, nijedan roditelj se ne bi odrekao deteta zboig seksualnog opredeljenja. Moj brat ne želi da upoznaje moje devojke, ali je bitmo da sam srećna

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti je rekla da je bila u vezi sa Teodorinim mužem? - pitao je Milan Milošević.
Znam. Ona je fejkirala odnos, da je tako kako je pirčala, ona bi se borila - pričala je Matora.
Ja sam sa tim dečkom bila u vezi, a kad smo raskinulo Teodora i taj dečku su se smuvali, pa ušli u brak. Jovana je to rekla Čorbi - dodala je MC Aleks.
To je jako čudna situacija sa Čorbom. Kad je Čorba ušao, ona mi je ispričala celu situaciju. U čestitci se neko napisao "Neko tvoj", napisao kako su sestrice dobro, taj čovek je tu i pisao je za porodicu da je sve dobro - nastavila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Verovatno ih je video negde, jer je napisao da Lana i Nastja rastu. Nemaš pravo da tumačiš poruke - odbrusila je MC Aleks.
Njeni treba da gledaju kakav sam čovek bila prema njoj, a ne kog sam s*ksualnom opredeljenja. Podjednako smo bile loše. Moji nju treba da gledaju kao Hitlera, a ne mene njeni. Ja ne znam da li sam ovoj devojci rekla jednu tešku uvredu - pričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.