AKTUELNO

Evo šta im se sviđa!

Nakon pauze za reklame, nastavile su se nominacije. Milica Veselinović je dobila reč, kako bi iznela svoje mišljenje o Sanji Grujić i Filipu Caru.

Krenuću od Sanje. Sanja i ja spavamo jedna pored druge već 9 meseci, imale smo rasprave par puta, ali sve nekako prođe za par minuta. Ona mi je najsimpatičnija kad je nervozna. Tad bih se našalila sa njom, ali ne sme, jer brzo pukno. Direktna je, ne zavija u foliju, voli da bude kontraš, da isprovocira, da se neko iznervira. Njeno učešće mi se dopalo. Znam da joj nije svejedno zbog onoga sa Filipom, par puta mi je rekla da indirektno da joj je neprijatno zbog toga. Smatram da joj to nije bilo potrebno, naročito sa osobom koja ovde ima turbulentno učešće. Nekad se posvađamo, ali to traje 10-15 minuta, posle svega bude okej. Želim joj svu sreću, da planove koje ima ostvari - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Filipa tiče, mi nemamo nikakvu komunikaciju, niti ćemo imati. Sa mojim bivšim je imao najveće sukobe od samog početka, tako da njegove odnose neću da komentarišem. Ovaj prostor nije opravdanje za svaki postupak. Šaljem Filipa, ostavljam Sanju - dodala je Veselinovićeva.

Matora je dobila reč od voditeljke Ivane Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se nominacija tiče, sa njima ne provodim vreme, ali su mi drage osobe, naročito Sanja. Izdvajam nju i malu Anđelu. Jedina stvar koju sam iskomentarisala bilo je ono vezano za Mikija i prodavnicu. Na početku rijalitija sam provukla Sanji neku foricu (za muvanje), ali odmah me je sasekla. Uvek mi se javiš da pitaš kako sam, meni to znači. Kad budeš u Beogradu, javi se, tu sam - rekla je Tomićeva.
Što se Cara tiče, on me je ispoštovao čak i za Sanju (Stanković) prošle godine. On jeste, ona nije. Videli smo se i napolju, ne znam šta bih rekla. Tu je, uvek mi izađe u susret, imamo takav odnos. Drag mi je. Nisam neko ko će da se druži sa njim, kladili smo se za jednu situaciju, biće ozbiljan ceh napolju, nešto za superfinale. Filipe, sa tobom rado i popričam, sad da palamudim ovde na odnos sa Dalilom, neću, bitniji mi je naš odnos. Ne znam šta bih ti rekla, znaš na čemu smo. Zbog prošle i ove godine, meni si ti draži. Poslaću Sanju, ostaviti Filipa - zaključila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.