AKTUELNO

Evo šta je poručila!

Sledeća takmičarka sa kojom je voditelj Darko Tanasijević obavio intervju bila je Jovana Tomić Matora, koja je otvorila dušu o svom odnosu sa MC Aleks.

U jednom trenutku sam smorena i tužna, pa sam razluđena, pa besna, pa mi je žao što se sve desilo na ovakav način... Pokušavam da pobegnem malo, pomažem ljudima, treniram, Rešićka mi priča priče sa faksa. Onda pred spavanje mi dolaze informacije. Da mi je neko pre sedam dana rekao da će ovo da se izdešava... Totalno drugačiji osećaj, prosto me je blam. Ogorčena sam. Želim samo da se ovo završi. Da mi je neko rekao da ću posle Sanje da zavolim toliko neku osobu, bez previše neke intime, ne bih verovala - krenula je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamisli sad da me neko pita, šta mi bi ovo, ja ne bih znala šta da kažem. Miki, Rešićka, Karić i Đedović imaju isti stav, misle da ona sve laže. Tražila je Rešićki i Đedoviću da po cenu kazne pričaju u izolaciji danas. Miki i Rešićka su joj izneli stav da sve radi da bi se oprala, da se toliko upetljala, pa pokušava sve da svali na mene. Rešićka je ubeđena da je sigurna da je ona osetila nešto prema meni, misli da ju je neko usmerio i da se zato drži ove priče. I da je plakala kad joj je Rešićka ovo pričala i rekla joj je da je umorna. Ja ne mogu da kažem da je to ljubav, čak ni ljubav prema prijatelju. Da nemam ovoko razumevanja i da mi nije muka od cele situacije, šta bi bilo da ja upadnem u crveno. Suzdržavam se svaki trenutak. Nikome dobro nije napravila. Miki joj je rekao da ne može da ga folira, da zna istinu, a Mateja je video njenu facu, kao da mu je potvrđivala to. Sve i da dođe i da opet isto kaže, ja joj ne verujem ništa. Toliko sam ogorčena na tu osobu, samo želim da me ne pominje. Kaže da sam izmanipunisala njom, samo da bih dobila njenu "p". To za manipulaciju je toliko smešno. Ja sam osetila povratnu energiju, neki vajb, to mi je dalo povoda da je još više osvajam i da se trudim. Samo sam je zamolila da objasni šta misli kad kaže da sam joj "trovala mozak". Ne može nju neko da navede na osećaj. To me toliko vređa - pričala je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

I to pozivanje mojih devojaka... Mića se uplete u priču, sluša nju, pa potvrđuje. Jednom nije porazgovarao sa mnom, nije upućen u priču. Ona je išla kod Miće, da mu puni glavu protiv mene. Ako će joj biti lakše, nek me pljuje. Ne znam kako da opišem, teško mi je da je vidim - rekla je ona.
Šta ćeš ako ode večeras? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću joj pružiti ruku. Ona je na travi rekla da prekida komunikaciju, rekla je da neće ni da joj pružim ruku ako je sretnem. Toliko se ponižavam... Evo, i za Anđela mi stvari nisu jasne. Ja sam joj prošle nedelje oprostila za to, bila sam spremna, ali ne mogu, ja sam takva, imam rovac... Kako da joj verujem posle ovoga? Toliko mi se usr*la. Samo želim da izađem i zagrlim prijatelje i da ne dovedem sebe u situaciju da krivim sebe za tuđe greške. Ja sam čak i za ovu situaciju sa Anđelom krivila sebe. Ja jesam kriva što sam ga opsovala, ali nisam kriva za situaciju u krevetu, Da sam to videla, bila bih diskvalifikovana. Ovakvo turiranje mozga, priča kod jednih, drugih, trećih, priča kod drugarica... Sve je stigla za nedelju dana, da priča sa mnom, sa Đedovićem, sa drugaricama, sa Anđelom... Ovo mi je ozbiljna lekcija posle prošle godine. Rekla sam da je volim više nego prethodnu vezu, nekako sam vezanija čudnije. Svim srcem sam je zavolela, želela sam da to ima perspektivu, da pružimo šansu. Svaki trenutak mi je bio zanimljiv sa njom. Videla sam da sve možemo da radimo najnormalnije. Ona mi je pre svega bila prijatelj. Polni organ joj je stalno u mom mozgu i mislim da će do kraja da me j*be u mozak. Bilo bi mi krivo da ispadne večeras - istakla je Matora.
Imaš li nešo da poručiš njenoj porodici? - pitao je Darko.
Evo, ta devojka neće imati nikakav kontakt sa mnom, neću je ni napolju kontaktirati. Neću je pljuvati, ne zanima me to. Ja nisam osoba koja će da vodi medijske ratove. Ne zanimate vi mene, ne treba ni ja vas. Pozabavite se njom, a ne da li sam ja njoj nešto radila. Nisam je prisilila ni da nešto kaže... Ne bih volela da vidim da daju izjave kad izađem odavde, jer ja više nisam niko u njihovim životima - poručila je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.