AKTUELNO

Surovo iskreni!

Voditelj Milan Milošević ušao u Belu kuću kako bi zajedno sa zadrugarima pogledao najemotivnije trenutke iz njihovih života, u emisiji "Uspomene". Sledeće uspomene koje su puštene, bile su uspomene Dalile Dragojević.

Ana Jovanović i Stefan Karić prokomentarisali njene uspomene i bogat ljubavni život.

Foto: TV Pink Printscreen

Čim su počeli klipovi, prokomentarisala sam da je bila lepo dete. Slile su bile loše rezolucije, prvobitno sam mislila da je Dejan. Znala sam za Mladena. Zasmejala sam se kad su bili klupvi sa Dejanom. Bil je lepa, sećna. Svi znamo koliko je Dejan poštovao njene, koliko su oni poštovali njega. Ušli su kao srećan, mladi bračni par, prikazivali su bajkovitu sliku, mi ne znamo kako je zapravo bilo. Po video klipu se vidi da im je bilo lepo u odnosu - glasio je Anin komentar.
Hteo bih da kažem da sam višak u klipu. Što se tiče Dalilinih uapomena sasvim su okej. Kada smo videli klip Dejana i Dalile, nismo mogli da pretpostavimo da će se ovako nešto desiti. Dao bih primer je drugarice, koja je uplakana stavila naočare i slikala se za društvene mreže, svi su komentarisali da je prelepa, srećna, a niko nije znao šta je ispod naočara. Mislim da je to pravi prikaz Dalile i njenog života - prokomentarisao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Više o ovom događaju u videu ispod.

Autor: S. Z.