AKTUELNO

Buran početak emisije!

Upravo je počela dugoočekivana i najvoljenija emisija zadrugara, Uspomene sa Milanom Miloševićem, koja će ih večeras potpuno poremetiti i probuditi najlepše emocije do sada.

Voditelj je najavio prvi video klip, a to su uspomene Aleksandre Nikolić koja je sa suzama sve posmatrala.

Foto: TV Pink Printscreen

Trudili smo se da upakujemo sve ljubavi Aleksandre Nikolić, sve ih je burnije volela - rekao je Milošević, pa dao reč Dejanu Dragojeviću.
Interesantno u suštini. Rekao sam odmah da briše Face Up, u kantu da baci, pojača filter na maks. Kad je bila mala, presmešna je kao Čiča Gliša. Ne smem ništa da komentarišem, ko zna šta će mene da sačeka na klipu - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si video kako je volela Cara? - pitao je voditelj.
Pa nisam. Video sam neke stvari, okej je sve, mnoge stvari sam i znao. Lepe uspomene, ništa se nisam iznervirao i ništa me nije poremetilo - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo je drugačije ono za frizerom od onoga kako je ona nama predstavila i rekla. Ja sam razumeo da se raspituje o mišljenju tog frizera za njeno učešće... Samo kažem svoje mišljenje i ono što smo gledali sve vreme - dodao je Karić.
Zašto bi nekoga zanimalo šta jedan frizer misli - dobacio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo svemu ovome svedočili, svađe sa Carem, odnos sa Dejanom... Svakako najzanimljiviji deo je u tom salonu, gde se ona smeje na njegov odgovor, ali ona je rekla da Dejan sve zna... Ovo je lik i delo Aleksandre Nikolić, nema tu šta da se kaže - rekao je Đedović.
Šta misliš u koga je bila najzaljubljenija? - pitao je Milošević.
Iskreno, meni je ona bila drugačija totalno sa Janjušem. Ćutala je, bila je mirna, totalno neka nova Aleks. Trpela je veliku osudu, a bila je sasvim normalna i povučena. Ni sa kim se nije svađala, nije histerisala, funkcionisali su tri meseca na neki čudan način. Krili su se, ali su bili mirni i fini. Zato nemam takav utisak za Cara, jer je zbog Janjuša promenila svoj čitav karaker - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.