AKTUELNO

Surovo!

Upravo je počela dugo očekivana emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem, kada će se zadrugari suočiti sa pulsom publike i odgovarati na apsolutno sva pitanja koja javnost zanimaju.

Prvo pitanje namenjeno je Filipu Caru.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je realno da ti napadaš Dalilu jer je rekla 'ja mirno spavam, a da li mirno spavaju oni koji su govorili laži o meni, ja ne znam' ... Druže, sve i da se ovo odnosilo na Dejana, zar ne sme devojka da se odbrani ili treba da ćuti kao mula, kako ti nešto ne bi pogrešno shvatio? - glasilo je pitanje.
Sme, nije to problem. Smatram da Dejan direktno niti podbada mene niti Dalilu. Možda sa svojom devojkom nešto prokomentariše, ali to je normalno. Smatram da on u svom izlaganju možda nije ni mislio na nju, a ona se direktno nadovezala na njegovo izlaganje. Milane, ja imam bolesno pamćenje i od reči do reči znam šta je ko rekao... Kada si ti nju podigao, ona se automatski nadovezala na Dejana i komentarisala ko mirno spava i ko se kako oseća... Kada sam joj rekao da mi smeta, ona se branila i meni je odmah pukao film. Samo sam joj rekao da treba da bude direktna i da prizna, a ne da manipuliše... Ja sam i ušao u raspravu sa njom jer znam da je to bilo vezano za njega, iako znam da će da laže i maže... Moje mišljenje je da ne treba ni indirektno da ga pominje, ali ako već to radi neka lepo kaže pred svima i direktno - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa koga da spominje, uostalom, bilo je i takvo pitanje - naveo je voditelj.
Đedović je dao svoj komentar, da je Dejanova osvetoljubivost ono što je rekao o Dalili - dodala je Sandra.
Ja sam bio treći, nije ni reč rekao o meni, izbalansirao je da ne odgovori za nju i spomenuo da ga kosti ne bole... Prva se ona podigla i krenula da se nastavlja... - rekao je Filip.
Mene je direktno pitao 'da li misliš da će ti se Dejan osvetiti' - dobacila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je to zasmetalo i ja sam imao potrebu sve da kažem... Da imam pravo da mi nešto smeta, želim da budem ravnopravan, jer ako meni neko nešto zamera želim da smem i ja njemu - govorio je Car.
Njega je najviše iznerviralo slonče, sve nakon toga se samo nadovezalo - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.