AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", koju vodi voditeljka Ivana Šopić. Naredno pitanje, postavljeno je Mini Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' realno da dopuštaš da te neko tako ponižava? - glasilo je pitanje.
Pa ako gledaoci tako smatraju, neka tako bude, ja ne smatram tako. Smatram da sam za devojku i to ću i pokazati. Reč veza je samo jedna reč. Ne smatram da se ponižavam - rekla je Mina.
Je l' te vređa to? - upitala je Ivana.
Ne - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa ovom devojkom bio u vezi. Desila se neka stvar. Vrlo moguće da nastavimo ovu vezu napolju. Ne smatram da je samo za ono. Verovatno ćemo nastaviti vezu napolju - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da treba da uđu u vezu jer je to realna stvar! Mislim da ovo što rade je gore nego ono što su radilli pre. Spavaju zajedno i sve - vikao je Lepi Mića.
Ja mogu da ostanem sa njom u vezi da bi vi čuli. Ako ja ne mislim to trenutno, neću. Ja želim da izađem - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja verujem da ona ima emocija prema njemu. Moraš da shvatiš da ovaj vaš odnos samo njoj šteti, ne predstavlja je u boljem svestlu - rekao je Karić.
Dok smo mi bili zajedno, ja sam bio mali Mateja. To ne mislim u ovom trenutku. Naš odnos govori da je ja poštujem. Ona je moja bivša ddevojka sa kojom provodim vreme i ne mislim da je ne poštujem - rekao je Mateja.
Ja sam se šokirala kada je ona plakla. Ništa nije uradila što je toliko strašno. Ona je tako potonula, tako se zabedačila - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.