AKTUELNO

Šok!

U toku je Podela Budžeta, a Mateja Matijević, koji je od strane Dina Dizdarevića, koji je prethodne noći zauvek napustio Belu kuću, postavljen za ovonedeljnog vođu.

Matijević se obratio Dalili Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Prema ljudima je bila bahata i bezobrazna, ali je prema meni bila uvek okej. Meni nije nikada uputila ružnu reč, nije me vređala. Ono što sam ja govorio o tebi, najviše sam uradio kako bih njemu napakostio... Zbog toga mi je sada žao, o tebi mislim da u dubini duše nisi loša, ali da imaš katastrofalne postupke. Mnogo si bezobrazna prema ljudima koji od tebe to nisu zaslužil, o Matoru mislim da si se ogrešila. Ne smatram da te ljudi gledaju kao brend - rekao je Mateja.
Ja sam to rekla iz sprdnje, ali pošto se moja svaka reč meri, paziću šta pričam - dodala je.

Foto: TV Pink Printscreen

Izgubila si svaki kredibilitet da komentarišeš ljude, jer si mnogo pogazila sebe zbog svega što si dozvolila u svom ljubavnom odnosu. Ti i ja nemamo loš odnos, bili smo dobri iako se napolju nećemo viđati svaki dan. Izvinjavam ti se, sada mi je žao. Mislim da mi i jesmo realno na toj relaciji nekog srednjeg budžeta - nastavio je Matijević.
Naš odnos jeste za srednji budžet, stvarno mislim da je tako. Nikada nisam komentarisala budžete, ali od tebe jesam očekivala srednji - rekla je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.