AKTUELNO

Šok!

Emisija Pitanja novinara je i dalje u toku, a predstavnica sedme sile je nastavila sa ispitivanjem ukućana Bele kuće i pozvala Anđelu Đuričić, kako bi prokomentarisala izlaganje njenog bivšeg momka Mateje Matijevića i Mine Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, meni je neprijatno da komentarišem ovu temu. On je moj bivši dečko i prijatelj... Mateja nije ispao korektan prema njoj i to sam odavno rekla. Ja jesam plakala zbog nje, ali ne gledam na to iz tog ugla, već je gledam kroz lično iskustvo sa njim. I meni se uhvatio za neku glupu sitnicu, našao je neko smešno opravdanje kako bi me ostavio - govorila je Anđela.
Neka 'glupa sitnica', a ona me jurila do ujutru po imanju i proganjala - dobacio je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću mu dati na značaju zaista, nemam nameru da se raspravljam. Na kraju je rekao da je sve radio na silu i da nije imao emociju - nastavila je.
Jao ne mogu više da slušam gluposti i laži. Bolje sedi dole, spusti glavu i ćuti, da ne bi progovorio o svemu od čega te čuvam devet meseci - nervirao se Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo govori o njemu. Ja ne bih laala, meni je to Milan rekao kada je bio. Sada me pljuješ kao i svaku devojku, tako ćeš i Minu kada izađete odavde, tako i Taru sada... - nastavila je Anđela.
Ma nemoj da lažeš više - brecao se.
Raskinuo je sada kada je kraj, ne bi li se oprao od svega, verovatno će morati da porazgovara wsa porodicom, šta ja znam, ne bih ulazila u to. Voše puta je rekao da će sa njom razgovarati napolju, to mnogo govori i na to će se napolju vaditi. Ne smatram da je problem u nama, jer smo sve njegove bivše drugačije u svakom smislu te reči... Koji onda tip njemu odgovara? Smatram da sam ja mnogo dala, kao što je dala mnogo više od njega i Mina, kao i Tara... On je taj koji uvek daje mrvice, a to je možda ono što i nju drži pored njega i dalje... Ne smatram da je ta stvar toliko velika da ostavi devojku prema kojoj ima emocije... - govorila je Đuričićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Zanimljivo je koliko si se sklanjala od priče sa Tarom, a sada si se sama uporedila sa njom - rekla je novinarka.
Jesam, neke stvari nisam ni verovala u sve ono što je govorila... Jednom prilkom sam je pozdravila jer mi je sve rekla kako jeste. U pravu je, sve je bilo fejk i bezveze. Nas dve smo ispale jednake u njegovim očima, čak je mene možda i više ponizio. Vređao nas je na isti način, a jako smo različite... - navela je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

A zašto Minu sada ne vređam? - dobacio je Mateja.
Sve što mi je Tara rekla da će da se desi, desilo se... Mene iskreno ovo dvoje ljudi ne zanima, želim im sve najlepše na svetu. Znao je da ne može od mene da dobije ono što je dobio od Mine - dodala je.
Nemoj da me vučeš za jezik! Sa tobom sam završio! - zapretio je Matijević.
On se prema svakoj ženi ponaša isto, iako su sve jako korektne prema njemu. Mesecima pretiš, ako hoćeš, reci više! Ja nemam išta iza sebe, da postoji nešto, saznalo bi se tokom ovih meseci. Ti ako imaš nešto da kažeš, izvoli slobodno! Nikada neću dozvoliti da spuštaš mene da bi uzdigao sebe! To ne rade pravi muškarci, a ja sam sebe pokazala kroz vreme i to ne želim nikome da dozvolim! - nervirala se Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš Anđelino izlaganje? - pitala je novinarka Minu.
Ja njemu govorim da ako nekog ne zanima neka tema, ne komentariše se. Nju to ne zanima, a priča 35 minuta, ona nama nije tema, niti je vidim, niti komentarišem - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.