AKTUELNO

Drama ne prestaje!

MC Aleks je ustala u emisiji "Pretres nedelje" da odgovori zadrugarima na optužbe. Oni su smatrali da je ljubomorisala Matoroj na Sanju Stanković, dok je ona istakla da želi da dokaže da je Tomićeva folirant i da ne voli nju, već Sanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja svoje mišljenje imam što se tiče situacije. Nisam reagovala jer sam ljubomorna i zaljubljena, nego sam dobila potvrde za svoje mišljenje. U subotu mi je bilo jako zanimljivo i super - rekla je MC Aleks.
Sad sam rekla da će da dođe i da glumi ludilo. Zna da se palim kad mi kaže da igram rijaliti, zna da ću da se pravdam, zna da je volim posle svega. Spustila sam se na tvoj nivo i ja sam tebe blatila. Nemoj produžavati, znaš da se palim na to. I da, ono u ormaru je bilo ljubomorisanje. Ja sam joj se pravdala, nastavila, kažem joj za privezak: "Halo, smeće smrdljivo, skinu to, što nosiš to". Onda ona meni rekla za to da mi smrdi - odgovorila je Matora.
Meni je toliko zabavno - nasmejala se Bajićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kažeš da ti je zabavno, a pre par dana si plakala zbog toga. To je nejasno, ispada da si se folirala da ti je bilo teško - dodao je Zola.
Niti me zanima Matora, niti Sanja. Od ovog trenutka Matoru neću pominjati, neću vređati, ako krene nešto da priča, ja ću se okrenuti i otići. Nisam zaljubljena u nju, ne volim je kao emotivnog partnera, ta priča me ne interesuje - rekla je MC Aleks i sela.
U četvrtak će biti naši klipovi gde pričamo o intimnim stvarima. Toliko smo jadne i bedne. To što smo izgovorile, najjadnije smo, gledaju i naši i sve. Ove ljude boli k*rac. Mene ljudi zbog tebe pljuju napolju, a tebe zbog mene. Mene svaka tvoja reč boli. Ja više snage nemam. Neka je izabrala porodicu, neka se pere, ali zna da ću se napaliti kad glumi aroganciju. Ne znam šta radi - pričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam zaljubljena, tačka i kraj. Lagala sam je kad sam rekla da ću biti sa njom napolju - poručila je Bajićeva.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.