AKTUELNO

Drama ne prestaje!

U toku je emisija "Izbor potrčka". Nakon kratke pauze voditelj Milan Milošević se vratio u Belu kuću i dao reč ovonedeljnom vođi Saletu Luksu, kako bi izabrao omiljenu osobu.

Pa da pojačamo priču, MC Aleks - rekao je Luks.
Upravo sam ovo rekla Neveni, tačno sam osetila jer je večeras u gasu. Znala sam da će da postavi mene za omiljenu. Svi znamo kakav je Luks, kad je u gasu gleda da udara najniže i podbode osobe -
Uradio je on ovo Diji koja ljubomoriše na MC Aleks - odbrusila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

To je dokaz i provera moje ljubavi - rekao je Luks.
Ja ću da odbijem hotel, neću da koristim ni toalet. Mi smo se vređali, znam da on mene gotivi. Njega počne da radi bes, pa namerno radi neke stvari. Imali smo žustre rasprave i uvrede, nema potrebe on sad da udara kontru Diji, Matoroj, nema potrebe - nastavila je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Najlakše je da se udari na dve paljevine i dva živca. Ovo nije njegova jačina, ovo je njegova slabost. Sale nju kao gotivi, ne. Sale nikog ne gotivi. On je izmišljao, on bi ovde napravio karambol. Neko ko ima 40 i nešto godina, ne znam ni ja šta. Ja možda izgledam kao p*čkopaćenica, ali ja moje konflikte mogu da nastavim napolju. Ja se ne plašim ničega
Ti si meni smešna - rekao je Luks.
On došao u 40 godina da igra sa nama rijaliti, životni stil i Beograd. Tvoje učešće se svelo na to da drukaš ko su k*rve. Ti ne možeš da budeš sa Dalilo, sviđala ti se MC Aleks, a dobio si dve korpe - nastavila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.