AKTUELNO

Drama ne prestaje!

Javnost danima bruji o sukobu Milice Pavlović i Ane Nikolić zbog prava na pesmu "Provereno", čiji je autor Dragan Brajović Braja. Milica je prvi put o ovom sukobu progovorila u emisiji "Amidži šou", gde je poručila da Nikolićevu treba da bude sramota što koristi njenu pesmu za ličnu promociju.

Zbog ovoga, Milica je odlučila i da presavije tabak i pravdu potraži na sudu.

Foto: E-Stock, E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Ovo će sada otići u ruke pravnih lica jer ja ovo neću da dozvolim. Ovo je smešno, ovo je vic. Sramota me je što se objašnjavam za moju pesmu. Demo verzija se pojavila kada je moja pesma postala hit. Tad se Ana i setila za demo snimak. Autora sam zvala, a ona se ne javlja na telefon. Ovo je kriminal. Pošto ovo ne staje, vidim da su objavili demo verziju na Jutjub kanalu, proslediću im sve matrice sa mog novog albuma jer su mi sve pesme hit, pa evo Ana lepo neka prepeva, neka peva moje pesme na nastupima. Apsolutno nije problem da Ana izvodi pesmu "Provereno" kad joj se već toliko dopada, problem je što je peva u demo verziji sa nekim drugim tekstom. Prisvaja pesmu i govori da je njena pesma. Kad sam pročitala Brajin tekst i poslušala baladu, zvučala mi je kao da je to neka žena koju je frajer ostavio, pa ona moli da se on vrati, to nisam ja - istakla je Milica nedavno u jednoj emisiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Nikolić joj nije ostala dužna. Popularna pevačica je rano jutros objavila fotografiju kojom se, po svemu sudeći, obratila mlađoj koleginici.

Vidimo se na sudu - napisala je Ana.

Foto: Instagram.com/ananikolicofficial

Izgleda da pevačice ne planiraju da prestanu sa ovim estradnim ratom, a u prilog tome govori i činjenica da je Milica otpratila sve kolege koje su zauzele suprotnu stranu, o čemu možete čitati klikom na link u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Ana Nikolić

#Milica Pavlović